Turnuvanın 3.’sü Belli Oldu

Okul Sporları Voleybol Yıldız Kızlar İl Birinciliği'nde Osman Gazi Ortaokulu 3. Oldu.

Tarih: 10.01.2024 13:06
Turnuvanın 3.’sü Belli Oldu

www.erzurumgunebakis.com/ Halil İbrahim Aktaş 

Erzurum'da düzenlenen Okul Sporları Voleybol Yıldız Kızlar İl Birinciliği'nde, A.Ü. Süheyla Sıtkı Alp Özel Ortaokulu ile Osman Gazi Ortaokulu arasında oynanan üçüncülük dördüncülük maçı nefesleri kesti. Büyük bir çekişme içinde geçen karşılaşmada, sahadan galip ayrılan ekip Osman Gazi Ortaokulu oldu. Turnuvanın 3.'sü olan Osman Gazi Ortaokulu, mücadeleci ve başarılı performansıyla ön plana çıkarken, A.Ü. Süheyla Sıtkı Alp Özel Ortaokulu ise turnuvanın 4.'sü olarak dikkatleri üzerine çekti.

Heyecan dorukta! Oltu Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu - Aşkale Atatürk Borsa İstanbul Ortaokulu finalde karşı karşıya gelecek.

Turnuvada zirve mücadelesi ise Oltu Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu ile Aşkale Atatürk Borsa İstanbul Ortaokulu arasında oynanacak final karşılaşmasıyla devam edecek. Turnuvanın finali, Erzurum Spor Salonu'nda gerçekleşecek ve şampiyonluk için kıyasıya bir mücadele izleyicilere sunulacak. Sporcular, bu önemli turnuvada sergiledikleri performanslarıyla adlarından söz ettirirken, final maçının ardından dereceye giren okullar ödüllerini alacak.