Tuzla Belediyesi İhalesi Yine Aynı İsme Gitti

AKP’li Tuzla Belediyesi’nin Bayrak ve Poster ihalesini yine AKP’ye yakınlığı ile bilinen iş insanı Fatih Cömert kazandı.

Tarih: 10.11.2023 13:33 Güncelleme: 10.11.2023 13:38
Tuzla Belediyesi İhalesi Yine Aynı İsme Gitti

AKP’li Tuzla Belediyesi’nin Bayrak ve Poster ihalesini yine AKP’ye yakınlığı ile bilinen iş insanı Fatih Cömert kazandı. Eylül ayında da bez çanta ihalesini kazanan Cömert, Tuzla Belediyesi’nden yaklaşık 1,5 ayda 4 milyon TL’lik ihale aldı.

www.halktv.com'da Ali Macit'in özel haberine göre AKP’li Tuzla Belediyesi, kendine yakın iş insanlarına ihale dağıtmaya devam ediyor. Daha önce AKP’den 2019 yılında Midyat Belediye Başkanlığı için aday adayı olan Muharrem İleri’ye ait Kutlu Yol Asfalt 343 milyonluk asfalt ihalesini veren Tuzla Belediyesi, bu sefer de ihaleleri Fatih Cömert’e dağıtıyor.

BİR BUÇUK AYDA İKİNCİ İHALE

Geçtiğimiz eylül ayında Tuzla Belediyesi’nin yaptığı ‘bez çanta ihalesi’ de Fatih Cömert’e gitti. Cömert’in kazandığı, ‘bez çanta ihalesini’ tam 2 milyon 192 bin TL’ye aldı.

AKP’li BELEDİYELERİN VAZGEÇİLMEZİ

Cömert bu sefer de yine Tuzla Belediyesi’nden 2 milyon 71 bin TL’ye, ‘bayrak ve poster’ ihalesini kazandı. 41 Kalemde 244 bin bayrak ve poster ihalesinin belediyeye maliyeti ise 2 milyon 473 bin TL oldu. Daha önce de AKP’li belediyelerin ihalelerine adeta abonesi olan Cömert, Üsküdar, Çekmeköy, Pendik, Sancaktepe ve Tuzla Belediyelerinden tam 44 ihale aldı. Buradan 110 milyon TL+KDV gelir elde etti.

EN YÜKSEK İHALENİN ADRESİ ÜSKÜDAR

Cömert’in en yüksek kazandığı ihale ise Üsküdar Belediyesi’nden 2022 yılında kazandığı ‘Reklam Malzemeleri İle Matbaa ve Basılı Ürün Satın Alınacaktır’ ihalesi oldu. Cömert bu ihaleyi 26 milyon 983 bin TL’ye kazandı.