Tuzla maçında hedef 3 puan

Tuzla maçı öncesi sakat ve cezalı oyuncularının fazlalığı  nedeniyle zor durumda olan Erzurumspor'da, rakibin sezona kötü başlamasının avantajından yararlanak isteniyor.

Tarih: 02.09.2022 10:50
Tuzla maçında hedef 3 puan

Sinan AYDIN

Deplasmanda Tuzlaspor ile karşılaşacak olan Erzurumspor, Spor Toto 1. ligin 4. hafta karşılaşmasından galibiyetle ayrılmak istiyor. Kendi tesislerinde bu maçın hazırlıklarını sürdüren mavi beyazlı takımda, Eren Tozlu'nun kadroda olacağı öğrenildi. Samsunspor maçında iki oyuncucu kırmızı kart görüp, teknik direktörü ve yardımcı antrenörleri de saha dışına gönderilen Erzurumspor, Tuzlaspor maçına eksik gidecek olmanın sıkıntısını yaşıyor.

TUZLASPOR GALİBİYEÖNEMLİ

Erzurumspor, ligde oynadığı üç karşılaşmada yenilgi yüzü görmedi ancak galibiyet te alamadı. Mücadele anlamında hem taraftarını hem de spor otoritelerini memnun edem Dadaşlar, Tuzlaspor maçında galibiyetle tanışmak istiyor. Muzaffer hoca dünü antrenmanda taktik ağırlıklı çalışma yaptırdı. Bilazer, lige kötü başlayan ve 1 puanda kalan Tuzlaspor'dan puan yada puanlar öıkarmayı hedefliyor.

EKSİK ÇOK AMA MORAL BOZMAK YOK...

Eren Tozlu'nun Samsunspor maçında ayağına aldığı darbe sonrası tedavisi sürerken, Tuzla maçında oynayıp oynamayacağı Cuma günü netlik kazanacak. Takım kaptanı Mustafa Yumlu'nun sakatlığı sürerken, Shala ve Olanare de Yılport Samsunspor müsabakasında kırmızı kart gördükleri için Tuzla karşısında forma giyemeyecekler. Transfer tahtasının kapalı olmasından dolayı kadro kurma sıkıntısı yaşayan Muzaffer hoca, bu maçta gençlere şans verecek.