Tuzlaspor maçı hazırlıkarı sürüyor

Sakat ve cezalı oyuncu sayısı Tuzla maçı öncesi can sıkan Erzurumspor'da, futbolcuların antrenmandaki moralli halleri tek sevindiren gelişme.

Tarih: 01.09.2022 10:16
Tuzlaspor maçı hazırlıkarı sürüyor

Sinan AYDIN

Spor Toto 1. ligin 4. haftasonda deplasmanda İstanbul ekibi Tuzlaspor ile karşılaşacak olan Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor. Samsunspor maçında iki oyuncucu kırmızı kart görüp, teknik direktörü ve yardımcı antrenörleri de saha dışına gönderilen Erzurumspor, Tuzlaspor maçına eksik gideck olmanın sıkıntısını yaşıyor. Tüm bu olumsuzluklara rağmen Samsunspor maçında ortaya konan mücadele sonrası gelen olumlu tepkiler ise futbolcuların ve teknik heyetin yüzünü güldürüyor.

MUZAFFER HOCA İLK GALİBİYETİNİ ALMAK İSTİYOR

Ligde oynadığı üç karşılaşmada yenilgi yüzü görmeyen ve özellikle mücadele anlamında büyük takdir toplayan Erzurumspor, Tuzlaspor maçında günde çift antrenman yaparak hazırlanıyor. Teknik Sorumlu Muzaffer Bilazer, lige iyi bir başlangıç yapamayan ve 1 puanla son sıralarda yer alan Tuzlaspor karşısında ilk galibiyetini almak istiyır. Sakatlıklar ve kart cezalılarının sayısının fazla olması nedenyile uykuları kaçan teknik direktör Muzaffer Bilazer, Eremn Tozlu'nun Tuzlaspor maçına yetiştirilmesi için adeta seferberlik ilan etmiş durumda.

EREN TOZLU BELİRSİZLİĞİ SÜÜRYOR

Samsunzpor maçında ayağına aldığı darbe sonrası takımına penaltı kazandıran Eren Tozlu'nun tedavisi sürerken, Tuzla maçında oynayıp oynamayacağı maç saati belli olacak. Takım kaptanı Mustafa Yumlu'nun sakatlığı ardından, Shala ve Olanare de Yılport Samsunspor müsabakasında kırmızı kart görmüştü. Aynı maçta ayağına darbe alan Eren Tozlu'nun sakatlığı ise teknik heyetin tüm planlarını alt üst etmiş durumda. Transfer tahtasının kapalı olmasından dolayı kadro kabusu yaşayan mavi beyazlı takımda, transfer tahtasının açılması için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.