TV 8´de Erzurum rüzgarı

Acun Ilıcalı: ?Dünyanın en iyi pistleri Palandöken´de tüm kayak severleri Palandöken´e bekliyoruz?

Tarih: 01.01.0001 00:00
TV 8´de Erzurum rüzgarı

TV 8´in sahibi Acun Ilıcalı, sunuculuğunu da yaptığı O Ses Türkiye yarışmasının 2´inci Tur´unda Palandöken´in reklamını yaptı. Erzurumlu yarışmacının seslendirdiği Erzurum Türküsünden sonra programın sunucusu Ilıcalı, Kış sporlarının marka kenti Erzurum´a dikkat çekerek, kayak severleri Palandöken´e davet etti.

BÖYLE BİR KAYAK MERKEZİ DÜNYANIN HİÇBİR YERİNDE YOK

Kendisinin de zaman zaman Palandöken´e kayağa geldiğini hatırlatan Ilıcalı, Palandöken´in Türkiye´nin göz bebeği olduğuna dikkat çektiği konuşmasında, Palandöken´in özelliklerini sıraladı. Ilıcalı, ?Palandöken´de Her şey muhteşem. Bugün haber aldım. Yoğunluk çok iyi. Daha da iyi olacak. Havaalanından 15 dakika mesafede. Böyle bir kayak merkezini dünyanın hiçbir yerinde bulamazsınız?

ACUN ILICALI´DAN PALANDÖKEN´E DAVET

Jüri üyesi Murat Boz´a kayak yapıyor musun? Sorusunu yönelten Ilıcalı, ?Ben fırsat buldukça Palandöken´e gidiyorum. Kış mevsimindeyiz. Kayak zamanı. Tüm kayak severleri dünyanın en iyi pistlerine sahip olan Palandöken´e davet ediyorum?

TEŞEKKÜRLER ACUN ILICALI

Programı takip eden Erzurumlular, Acun Ilıcalı´nın her fırsatta Erzurum ismini öne çıkardığını belirterek, ?Hemşerimiz Ilıcalı´nın Erzurum´un tanıtımı noktasında özel gayreti var. Çıkardığımız ünlüler arasında Acun Ilıcalı ve İbrahim Erkal´ın Erzurum´a katkısı tartışılmaz noktadadır.? diyerek teşekkürlerini dile getirdiler.

Dilek BAYRAK