U-14, U-16 Milli Takımları Belirlendi

Erzurum Palandöken Dağı'nda Gerçekleşen Alp Disiplini Milli Takım Seçmeleri Tamamlandı.

Tarih: 22.12.2023 01:02 Güncelleme: 22.12.2023 17:09
U-14, U-16 Milli Takımları Belirlendi

www.erzurumgunebakis.com / Halil İbrahim Aktaş

Türkiye Kayak Federasyonu tarafından düzenlenen U-14 ve U-16 Kategorilerindeki Alp Disiplini Milli Takım Seçmeleri, Erzurum Palandöken Dağı'nda başarıyla tamamlandı. Sporcular, uluslararası alanda Türk bayrağını temsil etmek için kıyasıya mücadele etti.

 U-14 Kız Milli Takımı'na seçilen isimler Ayşe İdil Aydın ve Feriha Defne Çelebi oldu. Bu genç yetenekler, milli formayla gelecek müsabakalarda Türkiye'yi temsil edecek.

U-14 Erkek Milli Takımı'nda yer alacak sporcular ise Emirhan Okumuş ve Mustafa Alper olarak belirlendi. Bu genç kayakçılar, ülkemizi uluslararası alanda başarıyla temsil etme hedefinde.

U-16 Kız Milli Takımı'na seçilen sporcular ise Alin Özozan, Alev Nur Taşkent ve Berra Kartal oldu. Bu yetenekli gençler, Türkiye adına önemli başarılar elde etmek için antrenmanlarına devam edecek.

U-16 Erkek Milli Takımı ise Rıfat Hamza Taş, Kerem Çalış ve Kemal Berk Alaftargil isimlerinden oluştu. Bu gençler, milli formayla uluslararası alanda mücadele ederek Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etme şansı bulacaklar.