U-16’da Play-off Takımları Belli Oldu

Erzurum U-16 Mahalli Lig Play-off'a kalmaya hak kazanan takımlar belli oldu.

Tarih: 03.01.2024 00:38 Güncelleme: 03.01.2024 09:35
U-16’da Play-off Takımları Belli Oldu

www.erzurumgunebakis.com/ Halil İbrahim Aktaş

Erzurum'da gerçekleşen U-16 Mahalli Lig'in heyecan dolu mücadeleleri sona erdi ve play-off'a kalmaya hak kazanan dört takım belirlendi. 14 takımın kıyasıya mücadele ettiği ligde liderlik koltuğunu elde eden İl Özel İdare Spor, play-off'a bir adım önde gidiyor.

İl Özel İdare Spor'un lider olarak tamamladığı ligde, play-off'a yükselen diğer üç takım ise Yol Spor, Yakutiye Spor ve Harb-iş Spor oldu. Bu takımlar, birbirinden zorlu mücadelelerin ardından play-off heyecanına ortak olmaya hak kazandılar.

Play-off aşamasında ilk karşılaşmaları bekleyen takımlar, önce yarı final müsabakalarına çıkacaklar. Yarı finalde başarılı olan takımlar ise finale yükselerek şampiyonluk için mücadele edecekler. Bu önemli aşamayı geçip U-16 Mahalli Lig Şampiyonu olan ekip, Türkiye Şampiyonası'na gitmeye hak kazanacak.

Genç yeteneklerin sergilediği performansın, futbolseverlerin heyecanını doruğa çıkardığı bu ligde, birbirinden çekişmeli müsabakaların izleyicilere unutulmaz anlar yaşatacağı şüphesiz. Futbolseverler, play-off maçlarını sabırsızlıkla beklerken, hangi takımın zirveye ulaşacağını merakla takip edecekler.