U-19’da Erzurumspor, Erzincanspor’u Konuk Ediyor

Erzurumspor FK, U-19 Bölgesel Gelişim Ligi’nin 20. haftasında, Anagold 24Erzincanspor’u ağılıyor.

Tarih: 16.02.2024 16:23
U-19’da Erzurumspor, Erzincanspor’u Konuk Ediyor

www.erzurumgunebakis.com / Halil İbrahim AKTAŞ

U19 Bölgesel Gelişim Ligi 5. Grup'un iddialı takımlarından Erzurumspor FK, ligin 20. haftasında sahasında Anagold 24Erzincanspor'u konuk edecek. Erzurumspor FK, büyük farklarla aldığı galibiyetlerle dikkat çekerek, ligin en çok gol atan ve en az gol yiyen 2. takımı olma özelliğini taşıyor. 72 averajla ligin en yüksek averajına sahip olan ekip, yarın oynanacak mücadelede bu üstünlüğünü sürdürmeyi hedefliyor.

Şu anda ligde maç eksiği bulunan Erzurumspor FK, yarınki karşılaşmadan galip ayrılması halinde, lider 1461 Trabzon FK ile arasındaki puan farkını da 3'e indirecek ve zirve yarışındaki iddiasını sürdürecek. Erzurumspor FK, 40 puanla ligin 2. sırasında bulunurken, rakipleri Anagold 24Erzincanspor ise 17 puanla ligin 7. sırasında yer alıyor.

Karşılaşma, yarın saat 13:00'te Erzurum'da Kazım Karabekir Stadyumu yanında bulunan Yüksek İritfa Kamp Merkezi 4 Nolu Saha'da oynanacak. Futbolseverler, bu çekişmeli mücadeleyi izlemek için stadyumu doldurmayı bekliyor. Erzurumspor FK, taraftarlarının da desteğiyle zirve yolunda önemli bir adım atmayı hedefliyor.