Üç futbolcuya milli davet

BB Erzurumspor'un futbolcularından Herolind Shala, Arvydas Novikovas ve Estrella, 2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri’nde mücadele edecek olan Kosova, Litvanya ve Angola Milli Takım kamplarına davet edildiler.

Tarih: 10.11.2021 17:17
Üç futbolcuya milli davet

 

Sinan AYDIN

Spor Toto 1. ligde şampiyonluk mücadelvsi veren BB Erzurumspor'da 3 yabancı futbolcu Ülkelerinin Milli takımlarına çağırıldılar. A Milli takımımızın Dünya Kupası eleme maçları nedeniyle liglere verilen arayı bol bol antrenman yaparak giren BB Erzurumspor, üç yabancı futbolcusunu Ülkelerinin milli takımlaına göndermenin de gururunu yaşıyor. Mavi Beyazlı takımın futbolcularından Herolind Shala, Arvydas Novikovas ve Estrella, 2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri’nde mücadele edecek olan Kosova, Litvanya ve Angola Milli Takım kamplarına katıldılar.

KULÜPTEN BAŞARI MESAJI

BB Erzurumspor Kulübü, yayımladığı mesajla futbolcularına Milli takımlarında başarı dileklerini iletti. Açıklamada, şöyle denildi: '' Futbolcularımız Herolind Shala, Arvydas Novikovas ve Estrella 2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri’nde mücadele edecek olan Kosova, Litvanya ve Angola Milli Takım kamplarına katıldılar. Herolind Shala, Kosova Milli Takımı ile Ürdün ve Yunanistan Milli Takımlarıyla karşılaşacak. Arvydas Novikovas, Litvanya Milli Takımı ile Kuzey İrlanda ve Kuveyt Milli Takımlarıyla karşılaşacak. Estrela, Angola Milli Takımı ile Mısır ve Libya Milli Takımlarıyla karşılaşacak. Futbolcularımıza ülkelerinin Milli Takımlarında yapacağı maçlarda başarılar diliyoruz.''