Ümraniye maçı öncesi sinema morali

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, dün gerçekleşen antrenman öncesinde yaptığı açıklamada, Cumartesi günü çok önemli bir maça çıkacaklarını ve taraftarlardan Kazım Karabekir´i doldurmalarını istedi.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Ümraniye maçı öncesi sinema morali

Murat ÖZDEMİR

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Ümraniyespor maçı hazırlıklarına devam ediyor. Cumartesi günü Kazım Karabekir´de ağırlayacakları ve ligin lideri olan Ümraniyespor karşısında mutlaka 3 puan hedeflediklerini dile getiren Teknik Patron Mehmet Altıparmak, ?3 puan için ne gerekiyorsa yapacağız? dedi

YENİ BİR SİSTEM OTURTMAYA ÇALIŞIYORUZ

Yeni bir sistem oturtmanın gayretinde olduklarını dile getiren Altıparmak, ?Büyükşehir Belediye Erzurumspor puan cetvelinde hak ettiği konumda değil. Biz Ümraniye maçıyla bir çıkış yakalamak istiyoruz. Yeni bir sistem oturtmaya çalışıyoruz. İnşallah Cumartesi günü çok istediğimiz 3 puanı hanemize yazdıracağız.? diye konuştu

BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE BAŞARI GELECEK

Futbolcuların performansına ilişkin yaptığı değerlendirmede ise, Moral ve motivasyon noktasında şuan itibariyle her şeyin yolunda gittiğini kayda geçen Altıparmak, antrenmanlarda futbolcularının sahaya koyduğu performanstan da memnun kaldığını ifade etti. Takım içerisinde arkadaşlık ortamının kendisi için önemli olduğunu ve herkesin birbirine yardımcı olmasıyla birlikte başarının geleceğine inancını ifade eden Altıparmak, bu doğrultuda atıkları adımlardan bahsetti.

SİNEMA MORALİ

Önceki gün teknik heyet ve futbolcu grubuyla birlikte sinemaya gittiklerini ifade eden Altıparmak, çok güzel bir gün geçirdiklerini, moral ve motivasyonu vedahi arkadaşlık ortamını zirveye çıkarma noktasında bu tarz etkinliklerin önemli olduğunu aktardı.