Umutlar İstanbul'a taşındı!

Muzaffer hoca oyun sistemi ile mağlubiyette çok büyük etken oldu.

Tarih: 26.05.2022 17:15
Umutlar İstanbul

Olanare yanlış bölgede oynatıldı, orta sahaya müdahale edilemedi. 11 kişi saldırıya geçen BB Erzurumspor, kontra atak futbolu ile bilinen İstanbulspor'dan 4 gol yemekten kurtulamadı. Erzurumspor tüm umutlarını İstanbul'daki maça taşıdı.

Sinan AYDIN

Play-off ilk maçında İstanbulspor ile karşılaşan Erzurumspor, binlerce taraftarı önünde rakibine mağlup olurken, maçın hakemi verdiği kararlar ile saç baş yoldurdu. Muzaffer hoca oyun sistemi ile mağlubiyette çok büyük etken oldu. Olanare yanlış bölgede oynatıldı, orta sahaya müdahale edilemedi. 11 kişi saldırıya geçen BB Erzurumspor, kontra atak futbolu ile bilinen İstanbulspor'dan 4 gol yemekten kurtulamadı.

TARAFTAR GÖREVİNİ YAPTI, HOCA VE FUTBOLCULAR SINIFTA KALDI...

Karşılaşma öncesinde Erzurum'da tam bir şölen havası vardı. Binlerce taraftar maçın başlamasına saatler kala Kazım Karabekir stadının yolunu tuttu. Umutların çok büyük olduğu maç rakip takımın attığı goller ile kabusa dönüşürken, maçın orta hakemi Sarper Barış Saka, verdiği kararlar ile adeta İstanbulspor'un ekmeğine yağ sürdü. Erzurumspor'un aleyhine verdiği kararlar ile saç baş yolduran Sarper Barış Saka, mavi beyazlı taraftarları çileden çıkardı. Taraftar stadyuma giderek destek verip görevini yaptı ancak hoca ve futbolcular kazanmak için yeterince gayret göstermedi.

UMUTLAR İSTANBUL'A TAŞINDI

4 - 2 lik İstanbulspor'un galibiyeti ile sonuçlanan maç sonrası Erzurumspor camiası adeta şok yaşadı. Büyük umutlar ile takımlarını desteklemek için stadı dolduran binlerce taraftar, hüsranla sonuçlanan müsabaka sonrası stadı boynu bükük ve tepkili bir şekilde terketti. Karşılaşma sonrası basın toplantısında konuşan teknik sorumlu Muzaffer Bilazer, şansız bir günde olduklarını belirterek, İstanbul'da oynanacak olan rövanş maçına odaklanacaklarını ifade etti.  BB Erzurumspor için bir ihtimal daha var. Deplasmanda atılan gol avantajı kalktığı için, 4-2 sonrası İstanbuldaki maçı mavşi beyazlı takım 2-0 kazanırsa maç uzatmaya gidecek. 3-0 galibiyetinde ise BB Erzurumspor adını finale yazdıracak. 

İKİNCİ MAÇIN HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Bu arada BB Erzurumspor'da play-off rövanş maçının hazırlıkları ara vermeden başladı. Pazar günü İstanbul'da finali kovalayacak olan futbolcular, hocalarına finale kalmak için tur atlayacaklarına dair söz verdiler. Dün kendi tesislerinde antrenmanlarını sürdüren BB Erzurumspor'da maçta görev alan futbılcular günü dinlenerek girirken yedek kadrodaki oyuncular ise her an maçta görev alacakmış gibi antrenmanlarını sürdürdüler. Mavi Beyazlı kafile, bugün tam kadro antrenman yaptıkta sonra son idmanını Cunartesi günü yapıp aynı gün uçakla İstanbul'a geçecek.