Valimiz onu yanından hiç ayırmadı

Erzurum Valisi Okay Memiş, Tekman´a kazandırılan yeni spor kompleksi açılışına katıldı. Açılışta Vali Memiş, ilçeye yaptığı hizmetlerden dolayı Tekman Belediye Başkanı Mustafa Ergin´e teşekkürlerini sundu.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Valimiz onu yanından hiç ayırmadı

Tekman Belediye Başkanlığı görevine gelen Mustafa Ergin, ilk günden beri dur durak bilmiyor. İlçeye sürekli bir şeyler katan, Tekman´ı daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için elinden geleni yapan çalışkan Başkan Ergin, şimdi de büyük bir yatırım hayata geçirdi. Tekman için değerli bir proje olan Spor Kompleksi, büyük bir coşku ile hizmete sunuldu.

Tekman ilçesine kazandırılan Spor Kompleksi açılışına Erzurum Valisi Okay Memiş katıldı. Açılışta konuşan Vali Memiş, Tekman´a kazandırılan bu büyük projeden ve ilçe için yaptığı çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Mustafa Ergin´e teşekkürleri sundu. Daha sonra incelemelerde bulunan Vali, sürekli Başkan Ergin ile birlikte beraber hareket ettiler.

Vali Memiş´in ilçeye ve bilhassa spor kompleksi açılışına teşrif ettikleri için teşekkür eden Başkan Mustafa Ergin, ?Bizler gönül belediyeciliği ile hareket ediyoruz. Geldiğimiz ilk günden bu zamana kadar sürekli ilçemize neler katabiliriz, daha nasıl Tekman´ı güzelleştirebiliririz düşüncesiyle hareket ediyoruz. Elimizden geldiğince halkımızın yanında olduk. Vatandaşımızın sorunlarını dinledik ve çözüm olmaya çalıştık, olduk. Şimdi ilçemizde yeni bir çalışmamızı daha hayata geçiriyoruz. Bugün burada yeni spor kompleksinin açılışını yapmış bulunmaktayız. Sayın Valimizi de bu açılışımızda görmekten onur duyduk. Kendilerini, güzel günümüzde yanımızda olmasından dolayı teşekkürlerimizi bir borç biliyorum.? dedi.