Vali Çiftçi ’ye Mahallebaşı esnafından ilk çağrı!

Erzurum’un kalabalık ticaret yerlerinden birisi olan Palandöken İlçesi’ne bağlı Mahallebaşı semtinin esnafı Erzurum’un yeni valisine isteklerini sundu.

Tarih: 10.09.2023 17:11 Güncelleme: 11.09.2023 22:25
Vali Çiftçi ’ye Mahallebaşı esnafından ilk çağrı!

www.erzurumgunebakis.com/ Sedanur Bingöl

Mahallebaşı’nın eskisi gibi insanların uğrak yeri olmadığını vurgulaya esnaf, Vali Çiftçi için “semtimizi valimizden başkası kalkındıramaz” ifadelerini kullandı. 

Semtimiz içerisinde yeteri kadar asayiş olmadığını ileri süren esnaf, banka yetersizliğinden dolayı isyan ediyor. Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi ‘den kendilerini ziyaret etmesi isteklerinde bulunan Mahallebaşı esnafı, “önce ki valimizden çok şey istedik ama bizi görmedi” dedi. 

“Okullar açılıyor, ancak biz şehrin çoğu yerinde ki değişimleri göremiyoruz. Buraya kimse uğramıyor, burada gerçekten terk edilmiş durumdayız. Sürekli kentsel dönüşüm haberleri duyuyoruz. Şehrin her yerinde kentsel dönüşüm yapılıyor. Ancak sıra bizim semtimize geldiği zaman herkesin eli kolu bağlı hale geliyor. Biz bunu istemiyoruz. Önceki valimizden bunun gibi daha binlerce şey istedik ama kimse bizi görmedi. Şimdi yeni valimiz olan Sn. Mustafa Çiftçi ’den gelip bizi ziyaret etmesini istiyoruz. Biz de Erzurum’un bir mahallesiyiz, bu şehrin vatandaşlarıyız.”