Vali Memiş'e Mevlid-i Nebi ziyareti

Müftü Yıldırım, "Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası"nın bu yılki teması ve gerçekleştirilecek programlar hakkında Vali Memiş'e bilgi verdi.

Tarih: 07.10.2022 13:28
Vali Memiş

Sinan AYDIN

Erzurum İl Müftülüğü tarafından "Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası" etkinlikleri kapsamında Erzurum Valisi Okay Memiş'e ziyaret gerçekleştirildi. İl Müftüsü Şahin Yıldırım, İl Müftü Yardımcısı Müseffa Akbulut, Yakutiye İlçe Müftüsü Selim Şahin, Palandöken İlçe Müftüsü Ahmet Gözcü, Aziziye İlçe Müftüsü Ebubekir Bayrak ve Erzurum Din Görevlileri Dernek Başkanı Emrullah Kaçar, Vali Okay Memiş'i makamında ziyaret etti.

BU YIL Kİ TEMA "PEYGAMBERİMİZ, CAMI VE İRŞAT"

Ziyarette konuşan Müftü Yıldırım, Diyanet İşleri Başkanlığınca "Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası"nın bu yılki temasının, "Peygamberimiz, Cami ve İrşat" olarak belirlendiğini ifade ederek hafta kapsamında gerçekleştirilecek programlar hakkında Vali Memiş'e bilgi verdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Memiş, "Manevi danışmanlık ve dini rehberlik etme hususunda her türlü fedakarlığı gösteren din görevlilerimize sağlık, afiyet ve başarı diliyorum." dedi.