Vali Memiş'ten kadın girişimcilere övdü

Vali Memiş'ten kadın girişimcilere övdü.

Tarih: 06.12.2022 15:04 Güncelleme: 06.12.2022 15:04
Vali Memiş

Aksesuarlardan hediyelik ürünlere ve şehrin yöresel lezzetleri ile birçok alanda faaliyet gösteren Palandöken İnovasyon Kadın Girişimciler ve İşletme Kooperatifi, kadın girişimciliğinin başarılı örneklerinden biri olması ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Sinan AYDIN

Erzurum Valisi Okay Memiş, son dönemde girişimciliğin başarılı örneklvrini sergileyePalandöken İnocasyon Kadın Girişimciler Kooperatifini ziyaret etti. Palandöken İnovasyon Kadın Girişimciler ve İşletme Kooperatifi, Aksesuarlardan hediyelik ürünlere ve şehrin yöresel lezzetleri ile birçok alanda faaliyet gösteriyor. Kooperatif, kadın girişimciliğinin başarılı örneklerinden biri olması ile dikkatleri üzerine çekiyor.

''ÜRÜNLER BÜYÜK BİR ÇALIŞMANIN SONUCU''

Kooperatif, çalışmaları ile Erzurum Valisi Okay Memiş'in de takdirini kazanıyor. Bu kapdamda Palandöken Kadın Girişimciler Kooperatifini ziyaret eden Vali Memiş, kadınlara çalışmalarında başarılar diledi. Kazım Karabekir Kütüphanesi içerisinde bulunan işletmeyi ziyaret eden Erzurum Valisi Okay Memiş, binbir emekle ortaya çıkan ürünlerin büyük bir çalışmanın sonucu olduğuna işaret etti.