VATANDAŞ GELEN ZAMLARA İSYAN ETTİ

Benzin ile motorine yine zam geldi vatandaşlar gelen zamlara adeta isyan etti.

Tarih: 02.10.2023 18:54
VATANDAŞ GELEN ZAMLARA İSYAN ETTİ

www.erzurumgunebakis.com/ İhsan Kumru

Mazotun litresi 39,14 TL’ye yükselirken benzin ise 36,90TL’ye yükseldi.

Zamlardan dolayı tepki gösteren vatandaşlar,  yapılan bu zamların önüne geçilmesi gerektiğini bu kötü gidişata dur denilmesi gerektiğini söylediler. 

Sürücüler,” Gün geçmiyor ki  akaryakıta zam gelmesin. Ekonomik şartlar, ülkenin durumu belli zaten ama umarım bir çözüm bulunur. Bu şekilde devam ederse insanlar daha çok zora girer. Bir an önce çözüm bulunması gerekiyor.  Depo doldurmaya korkar olduk. Akaryakıt almaya mı geliyoruz vergi dairesine mi geliyoruz bilmiyoruz. Araba ile bir yerlere gitmek artık lüks oldu. Bundan sonra ya tabana kuvvet deyip yürüyeceğiz. Gerçekten bunun önüne geçilmeli. Yetkililerin bunun önüne geçmeleri gerekiyor. Hani nereden fiyat kurtarabiliriz diye bakıyoruz. Bugün yarına göre ucuz, her gün bir zam geliyor. Gelmediği gün yok ki. Her şeye var, alıştık. Millet ölene kadar gider. Düzelmez, ekonomi düzelmez.”

Akaryakıt fiyatları düşürülsün

Akaryakıt fiyatları gün geçtikçe cep yakmaya devam ederken Akaryakıt ‘ta son bir ay içerisinde gelen zamlar vatandaşı zor duruma sokuyor. 

Akaryakıt zammının düşürülmesi gerektiğini ifade eden vatandaşlar, Akaryakıta gelen zamlar, gıda fiyatlarından toplu taşıma ücretlerine kadar birçok alanda zamların gelmesine neden olduğunu söylediler.

Vatandaşlar,”  Türkiye'de yakıt bulunmasına rağmen hala zam uygulanıyor. Zammın düşürülmesi gerekiyor. Petrolün bulunmasına rağmen, gazın bulunmasına rağmen hala etikete yansımadı. Türkiye'de yakıt bulunmasına rağmen hala zam uygulanıyor. Zammın düşmesi gerekiyor. Petrolün bulunmasına rağmen, gazın bulunmasına rağmen hala etikete yansımadı.”