Vatandaşın takdiri toplandı

Yakutiye Belediyesi, sınırları içerisinde ki çöp konteynırlarının temizliğiyle takdir topladı.

Tarih: 09.12.2023 11:05
Vatandaşın takdiri toplandı

www.erzurumgunebakis.com / Muhammet YILMAZ

Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar’a hayran olan ilçe vatandaşları, hayranlıklarını övgü dolu sözlerle tekrar dile getirdiler. 

“Allah onu başımızdan eksik etmesin” diye konuşan vatandaşlar, “Belediye başkanımızı çok seviyoruz, onu kimseye kaptırmayız” ifadelerini kullanarak Başkan Uçar’ı desteklediklerini belli ettiler. 

Göreve geldiği günden itibaren ilçe için büyük çalışmalar yapan Başkan Uçar için bazı vatandaşlar şöyle konuştular:

Engin Turkuvaz, “Başkanımız sayesinde ilçemiz temizlendi. O gelmeden önce buraları, Boyahane, gezseydiniz ne halde olduğunu görürdünüz. Çöp konteynırı yoktu bu mahallede. Her şeyi o getirdi. Abartmadan söylüyorum gerçekten hem ilçe de mahalleler için hem de vatandaşlar için çok çalıştı. Bu zamanda böyle namuslu ve çalışkan devlet adamları görmek mümkün değil. Keşke herkes o adamı örnek alabilse. Biz razıyız, Allah’ta ondan razı olsun.”

Gürcükapı esnaflarından İlker Yalvak’da Başkan Uçar için şu sözleri sarf etti; “Önümüzde ki seçimlerde bizim adayımız ve başkanımız bellidir. Biz ondan başkasını istemiyoruz. Keşke bu memlekette daha yüksek bir devlet makamında olsaydı. İşte o zaman bu memleket gerçekten ileriye dönük adımlar atabilirdi.”