Vatandaşlar boş hastanelerin akıbetini merak ediyor!

Mareşal Çakmak Devlet Hastanesi, Palandöken Devlet Hastanesi gibi Erzurum Şehir Hastanesi’ne taşınan hastanelerin akıbeti ne olacak? Vatandaşlar konuştu.

Tarih: 06.12.2023 16:59
Vatandaşlar boş hastanelerin akıbetini merak ediyor!

www.erzurumgunebakis.com / Muhammet YILMAZ

Geçtiğimiz yıllarda kapanan hastaneler hakkında konuşan vatandaşlar, bu hastanelerin sonunu merak ediyor. 

Hastanelerin yerine ne olacağını merak eden vatandaşlar, “Hastanelerin sonunun Aziziye Hastanesi gibi olacak herhalde” şeklinde konuştu.

Özkan Ufak, “Bu hastanelerin bize çok faydası oldu. Kapatmaları ve bizden daha uzağa taşımaları da cabası. Ancak buraların yeri de bir o kadar bizim için merak konusu oldu.” 

Uğur Karagök, “Bizim mahalleden şehir hastanesine sadece bir otobüs gidiyor. Bazen saatlerce bekliyoruz otobüs için. Mareşal Hastanesi buradayken sıkıntımız olmuyordu. Burayı taşıdılar bizim için tabi sıkıntı oldu. Bu hastanenin yeri için çok şey söylemişlerdi. Araplara satılıp eğlence merkezi kurulacağına dair söylentiler bile vardı. Ancak devletimiz en iyisini bilir. Umarım sonu Aziziye Hastanesi gibi olmaz, burayı daha verimli bir şekilde kullanırlar.” 

“Palandöken Hastanesi’ne hırsızlar dadandı”

Vatandaşlar Palandöken Devlet Hastanesi hakkında da konuştular. 

Uzun zamandır kapalı halde olan hastanenin içine hırsızların girdiğini belirten çevre esnafı bu durumumdan rahatsız olduklarını söylediler.