VATANDAŞLAR MNG AVM’DEN MEMNUN

Vatandaşlar Doğu Anadolu Bölgesi’nin en büyük alışveriş merkezi olan MNG AVM’den memnun olduklarını dile getirdiler.

Tarih: 23.07.2023 18:33
VATANDAŞLAR MNG AVM’DEN MEMNUN

www.gunebakiserzurum.com / Muhammet YILMAZ 

Vatandaşlar Erzurum’da bulunan Doğu Anadolu Bölgesi’nin en büyük alışveriş merkezi olan MNG AVM hakkında memnuniyetlerini dile getirip MNG AVM’yi sıklıkla ziyaret ettiklerini ve etkinlikleri ilgiyle takip ettiklerini aktardılar.

Vatandaşlar, MNG AVM’nin içinde bulundurduğu birçok mağazadan ve geniş bir ürün yelpazesi sunabilmesinden dolayı memnun olduklarını ve bu yüzden tercih ettiklerini belirttiler. 

MNG AVM’nin düzenini, büyüklüğünü, temiz oluşu tercih edilmesindeki önemli sebepler olduğu aktarıldı. MNG AVM’nin içindeki fiyatların uygun olduğunu pahalı olmadığı ve güvenilir bulunmasından dolayı bu etkenlerin tercih edilmesindeki en önemli sebepler olduğunu belirttiler. Aynı zamanda vatandaşlar MNG AVM’nin en büyük avantajlarından birisinin de MNG’ye ait bir kapalı bir de açık otoparka sahip olduğundan araç park sorunu yaşamadıklarını söylediler. MNG AVM’nin fuar, çekiliş, indirim ve konser gibi etkinliklerini ise ilgiyle takip ettiklerini ve bu etkinliklerin gerçekleşmesinin de kendilerinin burayı tercih etmelerindeki diğer önemli sebepler olarak gösterdiler.