VATANDAŞLAR OYLARINI AYNI OKULLARDA KULLANACAKLAR

13. Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekilleri seçiminin ikinci turunun 28 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek olan vatandaşlar oylarını aynı okullarda kullanacak.

Tarih: 18.05.2023 18:48
VATANDAŞLAR OYLARINI AYNI OKULLARDA KULLANACAKLAR

www.erzurumgunebakıs.com Rabia ASLAN KARAKAŞ

Her yaşayan bireyin vatandaşlık iradesini sandığa yansıtması gerektiğini istediklerini ifade eden Palandöken İlçesi Adnan Menderes Mahallesi Muhtarı Sadullah Aydemir, Adnan menderes mahallesinin 20 bin seçmeni bulunduğunu söyledi.

Aydemir,” Adnan menderes mahallemizin 20 bin seçmeni bulunuyor, 30 bin civarında da nüfusumuz var seçimin ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz. Vatandaşlarımız 14 Mayıs da kullandıkları seçmen bilgileriyle ve oy kullandıkları okullar, sandık numaraları, sıra numaraları gibi bilgilerle kimlikleriyle giderek tekrar 28 Mayıs da oy kullanabilecekler ve vatandaşlık görevlerini yerine getirmiş olacaklar. Misafir gittikleri yerler de kullanamayacaklar biz de vatandaşımızı sandığa davet ediyoruz. Her yaşayan bireyin vatandaşlık iradesini sandığa yansıtması gerektiğini istiyoruz oy kullanıp seçmen kâğıdını imha eden veya kaybeden vatandaşlar sandık numarasını biliyorsa gidip oyunu kullanabilir veya e devletten yerlerini öğrenebilirler.  Ayrıca muhtarlıklardan da bilgisini alabilirler muhtarlıklar seçim günleri de sabah 9 dan dan itibaren açık olacaktır Telefon kullanmayan vatandaşımız da bilgisini bizden gelip alabilirler bu konuda yardımcı olmaktayız.”

ADNAN MENDERES MAHALLESİ MUHTARLIĞININ CİDDİ ANLAMDA SIKINTILARI BULUNMUYOR

Palandöken Belediyesi Başkanı Muhammet Sunar’ın çözüm odaklı çalışma yürüttüklerini belirten Palandöken İlçesi Adnan Menderes Mahallesi Muhtarı Sadullah Aydemir, Adnan Menderes muhtarlığı olarak hiçbir sıkıntılarının olmadığını söyledi.

Aydemir,” Adnan Mahallesi muhtarlığı olarak ciddi anlamda sıkıntılarımız bulunmuyor mahallemiz genel anlamda çok iyi durumdayız sosyal donatımlardan, parklardan iyi durumdayız palandöken belediyesi başkanı Muhammet sunar bey bizimle çözüm odaklı bizle beraber çalışma yürütüyor ki biz muhtarların arzusu isteği budur muhtarlıkla vatandaşın talebini ilettiği zaman ekibiyle beraber bu işin ciddi anlamda gayret sergilemiş oluyor bizleri ve vatandaşı memnuniyet duymuş oluyor önümüz de ki yıl içinde planlanmış bazı çalışmalarımız olacak bütün projemiz hazır muhtemelen seçimden sonra masaya yatırılıp icraat’e dönüştürülmüş olacak. Şu anda marketler için palandöken Belediyemizin, TOKİ’nin sonucu kentsel dönüşümü çalışmalar sonucu devam ediyor.  Birinci marketlerden başlayıp ikinci marketlere kadar hız kazanmış olacak.  Palandöken Adnan Menderes Muhtarı olarak Tüm vatandaşlarımızın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor bayramlarını kutluyorum. “