Vatandaşların “kirli cam” çilesi…

Erzurum Özel Halk Otobüsleri’nin kirli camları vatandaşları çileden çıkarıyor.

Tarih: 27.12.2023 10:03
Vatandaşların “kirli cam” çilesi…

www.erzurumgunebakis.com / Muhammet YILMAZ

Şehir içi ulaşımın can damarı olan Özel Halk Otobüsleri, vatandaşlardan kirli camlardan dolayı tepki aldı. Seyahat ederken inecekleri yeri göremediklerini ifade eden vatandaşlar, şoförlere sitemde bulundu. 

“Çamurlu camlardan dolayı dışarıyı göremiyoruz” şeklinde konuşan vatandaşlar, yetkililerin şoförlere uyarıda bulunmalarını isterken, Erzurum Özel Halk Otobüsler Derneği’ne de çağrıda bulundular. 

DERNEK BAŞKANINA ÇAĞRI YAPILDI!

“Erzurum’da kış ayrı bir dert, otobüs beklemek ayrı bir dert, otobüse binmek ve inmekte ayrı bir derttir. Bu da yetmezmiş gibi camları da silmiyorlar. Kirden, çamurdan nerede olduğumuzu göremiyoruz. Yanlış duraklarda düğmeye basan yolcular oluyor, bu kez de inmeyecekseniz nede düğmeye basıyorsunuz diyerek bize çıkışıyorlar. Öncelikle bu otobüslerin dernek başkanına sesleniyorum ki şoförlerinize bu konuda eğitimler verin lütfen. Kendilerinden yaşça büyük insanlara bağırıp çağıran şoförleriniz var ve bu kirli camları da her seferi biten şoförün temizlemesini söyleyin. Bu otobüslerde insanlar seyahat ediyor, hayvanlar değil.”