Ve Fernando Muslera transferi resmen bitti!

Ve Fernando Muslera transferi resmen bitti!

Tarih: 19.12.2023 17:52
Ve Fernando Muslera transferi resmen bitti!

Galatasaray'ın deneyimli file bekçisi Fernando Muslera için transferde flaş bir gelişme yaşandı. Sarı-kırmızılı kulüpte sözleşmesinin son yılına giren Nando geleceği hakkında sürpriz bir karar verdi. İşte Fernando Muslera haberinin detayları...


Süper Lig'de lider Fenerbahçe'nin ardından averaj farkıyla ikinci sırada bulunan Galatasaray'da devre arası transfer dönemi için çalışmalar başladı. Sarı-kırmızılılar bu doğrultuda iç transfere öncelik verdi. Galatasaray yönetimi, takımda 13'üncü yılını geçiren deneyimli file bekçisi Fernando Muslera ile sözleşme uzatmak için anlaşmaya vardı.

FERNANDO MUSLERA, GALATASARAY'DA KALIYOR

Süper Lig devi Galatasaray'da forma giyen ve sözleşmesi sezon sonu sona erecek 37 yaşındaki Fernando Muslera, uzun süredir merak edilen geleceği hakkında nihai kararını verdi. Uruguaylı file bekçisi, Galatasaray ile yeni sözleşme konusunda anlaşmaya vardı ve ara transfer döneminde kariyerinin son imzasını atmaya hazırlanıyor.

13 YILDIR KALEYİ KORUYOR

Fernando Muslera, Süper Lig'e transfer olduğu 2011-2012 sezonundan bu yana Galatasaray kalesini kimseye kaptırmadan korumayı başardı. Sarı-kırmızılı forma ile birçok kupa kazanan Urugaylı eldiven, Süper Lig'de en çok şampiyonluk kazanan (6) yabancı futbolcu konumunda bulunuyor.

GALATASARAY RAKAMLARI

Fernando Muslera, Galatasaray formasıyla tüm kulvarlarda 483 maça çıktı. Deneyimli file bekçisi bu karşılaşmalarda kalesinde 516 gol görürken, 172 maçta ise kalesini gole kapamayı başardı. Urugaylı kaleci, sarı-kırmızılı forma ile 1 kez de gol sevinci yaşadı.

Kaynak: www.aksam.com.tr