Vedat Ağyürek'ten Bir Türkiye Şampiyonluğu Daha!

Erzurum Teknik Üniversitesi öğrencisi Vedat Ağyürek, 2024'ün ilk iki ayında iki Türkiye Şampiyonluğu kazandı.

Tarih: 19.02.2024 16:54
Vedat Ağyürek

www.erzurumgunebakis.com / Halil İbrahim AKTAŞ

16-18 Şubat 2024 tarihleri arasında Mersin’de düzenlenen Üniversite Sporları Kick Boks Türkiye Şampiyonası'na damga vuran isim, Erzurum Teknik Üniversitesi öğrencisi milli kick boksçu Vedat Ağyürek oldu. Geçtiğimiz ay, 22-29 Ocak 2024 tarihlerinde Antalya'da gerçekleşen Kick Boks Türkiye Şampiyonası'nda Türkiye Şampiyonu olan Ağyürek, şubat ayında Mersin'de düzenlenen Üniversite Sporları Kick Boks Türkiye Şampiyonası'nda da büyük bir başarıya imza attı.

Kick light branşında 69 kilogramda mücadele eden Vedat Ağyürek, Mersin'deki şampiyonada tüm maçlarını kazanarak finale yükseldi ve final maçında da rakibini mağlup ederek Türkiye Şampiyonluğu'nu elde etti. Erzurum Teknik Üniversitesi adına kürsüye çıkarak altın madalyayı kazanan Ağyürek, 2024'ün ilk iki ayında Antalya ve Mersin'deki şampiyonluklarıyla adından sıkça söz ettirdi.

Geçtiğimiz ayki Türkiye Şampiyonası'nda elde ettiği birincilikle ve şimdi de Üniversite Sporları Kick Boks Türkiye Şampiyonası'ndaki zaferiyle Vedat Ağyürek, Erzurum Teknik Üniversitesi'ni gururlandırdı. Türkiye'nin yetenekli sporcularından biri olarak adını duyuran Ağyürek, başarılarına bir yenisini daha ekleyerek, kick boks camiasında önemli bir yer edindi.