Veli Tugay´dan ??Barış Pınarı´´ Harekatına Tam Destek: Sefer bizden zafer Allah´tan

Tugay Grup Yönetim Kurulu Başkanı Veli Tugay, ?Barış Pınarı´ harekatına sonuna kadar destek verdiklerini belirtip, ??Harekat boyunca dua ve hatimlerle Mehmetçiğimize destek olacağız. Gün birlik ve beraberlik günüdür. Sefer bizden zafer Allah´tan´´ dedi.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Veli Tugay´dan ??Barış Pınarı´´ Harekatına Tam Destek:  Sefer bizden zafer Allah´tan

-ÖZEL- 

 

Sinan AYDIN

 

Türkiye´nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzuru getirmek amacıyla yürütülen Barış Pınarı Harekatı´na, iş adamı Veli Tugay´dan destek geldi. Tugay Grup Yönetim Kurulu Başkanı Veli Tugay, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Fırat Nehri´nin doğusuna yönelik düzenlediği Barış Pınarı Harekatı´na sonuna kadar destek verdiğini açıklayıp, cephedeki askerlerimiz için her zaman dua ettiklerini söyledi.

 

??BÖLGEYE HUZUR VE GÜVEN GETİRMESİNİ TEMENNİ EDİYORUM´´

 

Veli, Tugay, ??Türk ordusunun bölge ve dünya barışına katkı sağlayacağı Barış Pınarı Harekatına katılan Mehmetçiklerimize dua ediyor, harekatın başarıyla son bulmasını, bölgeye huzur ve güven getirmesini temenni ediyorum. Gün birlik ve beraberlik günüdür´´ dedi. Harekat boyunca dua ve hatimlerle Mehmetçiğe destek olacaklarını ifade eden Veli Tugay, ?? Rabbim, Barış Pınarı Harekatı´nda görev alan şanlı ordumuzun mensubu tüm Mehmetçiklerimizi korusun ve muzaffer eylesin. Kalbimiz ve dualarımız Mehmetçiklerimizle. Sefer bizden, zafer Allah´tan? şeklinde konuştu.

Tugay Grup Yönetim Kurulu Başkanı Veli Tugay, anlamlı mesajına şöyle devam etti: ??Başkomutanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın şahsında kahraman ordumuza, jandarma ve polis teşkilatımıza muvaffakiyetler diliyorum. Cenab-ı Hakk, yâr ve yardımcıları olsun.

 

??ALLAH AYAĞINIZA TAŞ DEĞİDİRMESİN´´

 

Toprağımızda gözü olanlara en iyi dersi, Türk Silahlı Kuvvetlerimiz vermekte geç kalmaz. Allah bu harekatta görev alan şanlı ordumuza mensup tüm Mehmetçiklerimizi korusun ve muzaffer eylesin. Kalbimiz, yüreğimiz ve dualarımızla Mehmetçiklerimizin yanındayız.  Gazanız mübarek olsun kardeşlerim. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Ellerimiz yüreklerimizde, kahraman askerlerimizin bu kutsal görevi başarıyla tamamlayıp sağ salim yuvalarına dönmelerini temenni ediyoruz. Bu harekat savaş değil, 10 binlerce cana kıyan ve sınırımızı tehdit eden terör örgütlerine karşı bir mücadele ve operasyondur.´´