Veli Tugay´dan Milli Dayanışma Kampanyası´na tam destek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası´na, GÜNEBAKIŞ Gazetesi İmtiyaz sahibi iş insanı Veli Tugay´dan da destek geldi. Tugay,bu kapsamda ihtiyaç sahibi 200 aileye erzak yardımında bulunacağını açıkladı.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Veli Tugay´dan Milli Dayanışma Kampanyası´na tam destek

Nesrin Çetinkaya

Bu zor günlerde her şeyin devletten beklenilmemesi gerektiğine dikkat çeken Tugay, birlik ve beraberlik mesajı vererek, herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini vurguladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında ihtiyaçlı ailelere dağıtılmak üzere başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası´na, Günebakış Gazetesi İmtiyaz sahibi iş insanı Veli Tugay´dan da destek geldi. Veli Tugay, 200 ihtiyaç sahibi aileye kampanya kapsamında erzak yardımı yapacağını açıkladı.

VELİ TUGAY´DA "BİZ BİZE YETERİZ TÜRKİYEM" DEDİ

Tugay yaptığı açıklamada amacının yevmiye ile geçimini sürdüren vatandaşlar başta olmak üzere, alınan tedbirlerden dolayı mağdur olan dar gelirli ailelere ilave destek sağlamak olduğunu söyledi.

Tugay, ?Kampanyayı çok anlamlı ve yerinde bir kampanya olarak görüyorum ve Sayın Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi ´Biz Bize Yeteriz Türkiyem´ diyorum. Erzurum´da kazandığını Erzurum´da harcayan ve Erzurum´a yatırım yapan biri olarak kampanya kapsamında 200 aileye erzak yardımı yapacağım. Önceki yıllarda her Ramazan ayından yardıma muhtaç insanlara yönelik yaptığım yardımları da artırarak devam ettireceğim. İnşallah bu zor dönemi el ele vererek birlikte aşacağız. İnşallah en kısa sürede bu virüs illetinden de kurtulacağız. Millet olarak elimizi taşın altına koymalı ve her şeyi devletimizden beklemeden üzerimize düşen büyük sorumluluğu hakkı ile yerine getirmeliyiz. Bu noktada yapacağımız yardımlar büyük önem arz ediyor. Dolayısıyla bizlerde her daim olduğu gibi şimdi de ihtiyaç sahibi ailelerimizin yanındayız ve her zamanda yanlarında olmaya devam edeceğiz. Allah devletimize, milletimize zeval vermesin. Bu kara günleri devlet, millet el ele vererek aşacağımıza olan inancım sonsuzdur. Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah? şeklinde konuştu.