Vergi Dairesi Başkanlığı Toplantılara Devam Ediyor

Erzurum Vergi Dairesi Başkanı Selahattin Atabek ve Aziziye Vergi Dairesi Müdürü Mehmet Ozan’ın katılımı ile Kuyumcular Esnaf ve Sanatkârlar Odası üyeleri ile toplantı yapıldı.

Tarih: 13.10.2023 16:33
Vergi Dairesi Başkanlığı Toplantılara Devam Ediyor

www.erzurumgunebakis.com / Muhammet YILMAZ 

Toplantı da gümüş alım-satım ve imali faaliyeti ile iştigal eden esnafa yönelik  "Kuyumculuk Sektörünün Vergisel Yükümlülükleri" konusunda bilgilendirme yapıldı. 

Toplantıyla ilgili açıklamalarda bulunan Erzurum Vergi Dairesi Başkanı Selahattin Atabek, “Gümüş ve Oltu Taşı tespih yapımında ve alım-satımında faaliyet gösteren mükelleflerimizin, vergi karşısında ki durumlarını kendilerine izah ve vergisel yükümlülüklerinin tekrar kendilerine anlatılması için 13 Ekim 2023 tarihi itibariyle toplantı yapıldı” şeklinde konuştu.  

Sözlerine, “Toplantıda esnafımıza bilgilendirme yapıldı” diyerek devam eden Başkan Atabek, “Hem slâyt sunumu hem de fiilen mevcut durumlarda mali idaresinin kendilerinden ne istediğine yönelik bilgilendirme toplantısını gerçekleştirdik.” dedi.

 Toplantının Taşhan içerisinde yer alan ve çevrelerinde olan gümüş ve Oltu Taşı imalatı ve alım-satımı yapan tüm esnafı kapsadığını ifade eden Atabek, toplantının verimli geçtiğini söyledi ve katılımlarından dolayı tüm gümüş ve Oltu Taşı esnafına teşekkür etti.