Voleybolda Şampiyon Efece’nin Sultanları!

Erzurum’da Voleybol Yıldız Kızlar İl Birinciliği, gerçekleşen ödül töreni ile büyük bir coşkuyla tamamlandı.

Tarih: 26.02.2024 21:24 Güncelleme: 26.02.2024 21:59
Voleybolda Şampiyon Efece’nin Sultanları!

www.erzurumgunebakis.com / Halil İbrahim AKTAŞ

Erzurum Voleybol Yıldız Kızlar İl Birinciliği, Atatürk Üniversitesi BESYO Spor Salonu’nda gerçekleşen son maçların ardından tamamlandı. Kıyasıya bir rekabet içine giren filenin sultanları, şampiyon olmak için büyük ter döktüler. Voleybol Yıldız Kızlar İl Birinciliği’nde bugün oynanan son maçların ardından şampiyon belli oldu.

Altı takımın yarıştığı turnuvada, Efece Spor Kulübü çıktığı bütün maçlardan galibiyetle ayrılarak şampiyonluk kupasını kulübüne götürmeye hak kazandı. Bugün oynanan ve turnuvanın son maçı olan Efece Spor Kulübü – Palandöken Belediye SK karşılaşmasından Efece Spor Kulübü galip ayrılarak şampiyonluğunu turnuvanın son maçındaki galibiyetiyle elde etti.

 

      

 

Ödül törenine katılan Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Levent Çakmur, Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Erdal Vahit Albayrak ve Türkiye Voleybol Federasyonu Erzurum İl Temsilcisi Ragıp Koçak, derece elde eden takımların sporcularına kupalarını ve madalyalarını takdim ettiler.

Efece Spor Kulübü, Voleybol Yıldız Kızlar İl Birinciliği’nde Erzurum’da şampiyon olurken aynı zamanda grup müsabakalarında da Erzurum’u temsil edecek. Efece Spor Kulübü, grup müsabakalarında göstereceği performansla başarılı olması durumunda Voleybol Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası’nda da mücadele edebilecek.

Voleybol Yıldız Kızlar İl Birinciliği’nde Dereceye Giren Takımlar

1. Efece Spor Kulübü 

2. ⁠Erzurum Spor Lisesi Spor Kulübü 

3. ⁠Atatürk Üniversitesi Spor Kulübü 

4. ⁠Gençlik Spor Kulübü