YAKUT PLAZA ESNAFLARI BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANINA ÇAĞRIDA BULUNDULAR

Erzurum’da 2003 yılında faaliyete geçmiş olan Yakut Plaza iş merkezinin esnafları Yakut Plazanın AVM görüntüsüne sahip olmasını istiyorlar.

Tarih: 05.07.2023 19:13 Güncelleme: 05.07.2023 19:18
YAKUT PLAZA ESNAFLARI BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANINA ÇAĞRIDA BULUNDULAR

www.erzurumgunebakıs.com/Berivan Polat 

Erzurum Yakut plaza esnafları belediye başkanlarından plazanın dış cepheye AVM görüntüsünde görünmesi için talep ve isteklerini sundular.

Yakut Plaza İş Merkezinin Esnafları, “Yakut Plaza iş merkezimiz 2003 yılında faaliyete geçmiş ve 4 kattan oluşuyor, toplamda da 117 dükkânımız bulunuyor. Plazamızda farklı iş kolları olan bay, bayan, çocuk ve teknolojik ürünlerinin bulunduğu plazamızın yenilenen yükü ile Erzurum’un vatandaşlarına hizmet veriyoruz. Önemli bayi ve markaların bulunduğu plazanın her yaş grubuna hitap etmesi müşterilerimizin plazaya olan ilgisini arttırıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen Bey ve Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar Beyin daimi destekleri plazanın gelişmesi ve değer kazanması için önemli bir etkene sahiptir. Plazamızın en büyük eksikliklerinden olan dış cephenin AVM statünün de görünmesi için de biz Yakut Plaza esnafları olarak Belediye Başkanlarından her zaman olduğu gibi desteklerini beklemekteyiz. AVM görüntüsünde reklam giydirilmesini istiyoruz. Şehrimizin insanı işsizlikten dolayı batıya göç ediyorlar. Erzurum'un yerli insanını bu şehirde tutmalıyız. Bunun için şehre yatırım yapılmalıdır. Erzurum ekonomisine katkısı olan yakut plaza öğrencilerimizin ve ailelerin uğrak noktası olan müşterilerimizi güvenle alışveriş yaptıkları plazamızda diğer büyük AVM’lerini aratmıyoruz.”