Yakutiye Gençlik Merkezinden büyük başarı

Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında 30´a yakın öğrenciyi ücretsiz olarak Spor Liselerine hazırlayan Yakutiye Gençlik Merkezi, 25 öğrencinin sınavı kazanmasında büyük rol oynadı. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Yakutiye

Tarih: 01.01.0001 00:00
Yakutiye Gençlik Merkezinden büyük başarı

 

Nesrin Çetinkaya

Yakutiye Gençlik Merkezi, yıl içinde gönüllü guruplarla yürüttüğü ortaokul projeleri ile öğrencilerin TEOG hazırlığına katkı sağlayarak, Maksut Efendi Ortaokulu, Mareşal Fevzi Çakmak Ortaokulu ve aynı zamanda spora yeteneği olan öğrencileri ücretsiz olarak Spor Liselerine hazırladı. Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında 30´a yakın öğrenciyi ücretsiz olarak sınavlara hazırlayan Gençlik Merkezi, 25 öğrencinin sınavı kazanmasında büyük rol oynadı.

Bu doğrultuda Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Yakutiye Gençlik Merkezi´nin etkinliklerine katılarak, Spor Lisesi sınavlarında başarılı olan öğrenciler onuruna Palandöken´de yer alan Kule Kafe´de yemek verdi. 

25 ÖĞRENCİ ARTIK SPOR LİSESİNDE

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Yakutiye Gençlik Merkezi sosyal sorumluluk projelerine tam gaz devam ediyor. Gençlik Merkezi Spor kulübü çalışmaları kapsamında 30´a yakın öğrenciyi ücretsiz olarak Spor Lisesine hazırlayarak, 25 öğrencinin sınavı kazanmasını sağladı. Yakutiye Gençlik Merkezi, bu faaliyeti ile büyük takdir topladı.

Kazım Karabekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Ebubekir Karaman ve GHSİM Antrenörü Fetullah Demir´in gönüllü olarak hocalığını yaptığı çalışmada bir buçuk ay boyunca disiplinle sınava hazırlanan gençler amaçlarına ulaşarak, Beden Eğitimi Öğretmenliği ve Spor Yöneticiliği olan gençler dereceler yaparak Spor Lisesini okumaya hak kazandılar. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil büyük başarı elde eden Gençlik Merkezleri Koordinatör Müdürü Zülküf Yılmaz, Gençlik Lideri Yaser Taşkesenlioğlu ile gönüllü hocalar ve sporcuları Atlama Kulelerinde düzenlenen yemek organizasyonunda ağırladı. Çocuklarla geleceğe dair sohbetler gerçekleştiren Taşkesenligil emeği geçen tüm gönüllülere teşekkür etti. Gençlik Merkezleri koordinatör Müdürü Zülküf Yılmaz ise imkanları doğrultusunda çocuklara rehberlik etmeye çalıştıklarını belirterek emeği geçen öğretmenler ve çocuklara çalışma imkanı sağlayan Yakutiye Fen Lisesi müdürlüğüne teşekkür etti.