Yakutiye Gençlik Merkezi Meleklerle Birlikte

Yakutiye Gençlik Merkezi, “Meleklerle Bir Gün” projesi kapsamında engelli vatandaşlarla birlikte Anadolu Kartallarını izlemek için sinemaya gittiler.

Tarih: 17.10.2023 19:13
Yakutiye Gençlik Merkezi Meleklerle Birlikte

www.erzurumgunebakis.com/ Halil İbrahim Aktaş 

Erzurum Yakutiye Gençlik Merkezi, "Meleklerle Bir Gün" projesi kapsamında engelli vatandaşları unutulmaz bir sinema deneyimiyle buluşturdu. Yaklaşık 25 engelli vatandaş, Anadolu Kartalları filmini izlemek için bir araya geldi.

Birbirlerine Sarılarak Sevinçlerini Paylaştılar

Yakutiye Gençlik Merkezi Lideri Fırat Altınok, "Yakutiye Gençlik Merkezi olarak 'Meleklerle Bir Gün' projemiz kapsamında yaklaşık 25 engelli kardeşimizi Anadolu Kartalları filmini izlemeye götürdük. Filmde çok heyecanlı anlar yaşandı. Engelli kardeşlerimiz hep birlikte alkışladılar. Filmdeki korku dolu anlarda onlar da heyecanlandılar. Filmin sonunda hepsi çok mutlu oldular. Filmin bitiminde hepsi alkışlayıp birbirlerine sarılarak sevinçlerini paylaştılar. Kardeşlerimiz, çok eğlenceli vakit geçirdiler, çok güzel oldu. Haftaya tekrardan sinemaya gitmek için kendileri ile sözleştik. Haftaya yine birlikte farklı bir film izleyeceğiz."

Bu özel etkinlik, engelli bireylerin topluma daha fazla entegre olmalarına yardımcı olurken, onlara keyifli bir deneyim sunma amacını taşıyor. Yakutiye Gençlik Merkezi, toplumsal farkındalığı artırmak ve engelli vatandaşların yaşamlarını zenginleştirmek için önemli bir adım atmaya devam ediyor. Bu tür etkinlikler, toplumun tüm bireylerine eşit fırsatlar sunma taahhüdünün bir yansımasıdır.