Yakutiye Müftülüğü binası göz kamaştırıyor...

Yakutiye İlçesinde hizmet veren İlçe Müftülüğü hizmet binası, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmetr Sekmen'in talimatları ile restore edildi.

Tarih: 31.01.2023 12:43
Yakutiye Müftülüğü binası göz kamaştırıyor...

Sinan AYDIN

Erzurum'un en kalabalık nüfusa sahip ilçesi olam merkez Yakutiye İlçesinde hizmet veren İlçe Müftülüğü hizmet binası Restore edildi. Yıllarca İl Müftülüğü Hizmet Binası olarak hizmet vermiş, yaklaşık on beş yıldır da Yakutiye Müftülüğü olarak hizmet veren bina, geçtiğimiz günlerde uzun ve yoğun bir tamir, tadilat ve tezyinattan sonra tekrar aynı yerinde hizmet vermeye başladı.

MEHMET SEKMEN'E RESTORASYON TEŞEKKÜRÜ 

Konu ile ilgili yakutiye Müftülüğü tarafından yapılan bilgilendirmede, restorasyıonu yapan Büyükşeir Belediye Başkanı Mehmer Sekmen'e teşvkkür edildi. Açıklamada, '' Uzun ve yoğun bir tamir, tadilat ve tezyinattan sonra tekrar aynı yerinde hizmet vermeye başladı. Binamız yeni haliyle daha kullanışlı ve daha nezih hale geldi. Hizmet Binamızı yeniden restore eden Erzurum Büyük Şehir Belediye Başkanı Sayın Mehmet Sekmen Beye ve ekibine teşekkür ediyoruz. Bu vesile ile müftülük binamızın ta ilk yıllarından günümüze emek veren ahirete göç eylemiş olanlara rahmet, yaşayanlara Yüce Rabbimizden bereketli ömürler niyaz ediyoruz. " denildi.