Yakutiye'de asfalt seferberliği

Yakutiye  belediyesi yaz aylarının gelmesi ile birlikte ağır kış şartlarında bozulan yollarda asfaltlama çalışmalrına start verdi.

Tarih: 08.07.2022 11:49
Yakutiye

Sinan AYDIN

Yakutiye  belediyesi yaz aylarının gelmesi ile birlikte ağır kış şartlarında bozulan yollarda asfaltlama çalışmalarına start verdi. Geçen yıl 230 bin 984 metrekare alanda asfalt çalışmasını başarıyla gerçekleştiren Yakutiye Belediyesi, bu yıl sezonu erken açarak şantiye hizmetlerini başlattı. Ekipler yeni sezonda, yeni bir rekor için çalışmalarını hızlandırdı. Kış mevsimi sonrası bozulan yol ve tretuvarların bakım ve temizliğiyle işe başlayan Yakutiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Demirevler muhitinde asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmaları yerinde inceleyip ekiplerine kolaylıklar dileyen Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, mahalle sakinleri ile de çay içip sohbet etti.

“YAKUTİYE'MİZ İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ

Yakutiye ilçesini mahalle ve köyleriyle daha yaşanabilir bir görünüme kavuşması için var gücüyle çalıştıklarını ifade eden Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, “Geçtiğimiz sezon ilçe merkezi başta olmak üzere tüm köylere eşit oranda hizmet götürmeyi başardık. Bu sezon bir yandan korona virüsle mücadele çalışmalarımızı azami gayretle yürütürken diğer yandan da mahallelerimizde kış sezonu sonrası tespit ettiğimiz eksik veya yarım kalmış, bozulmuş yol ve tretuvarların bakımını da yaparak, asfalt, kaldırım, tretuvar bahçe ve peyzaj çalışmalarımızı yüksek tempoda sürdürmeye devam edeceğiz.” dedi.