Yakutiyespor şampiyonluğa yürüyor

Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar'ın büyük destekleri, Futbol Şube Sorumlusu Sinan Taşkesenlioğlu ve Antrenör Kutluay Öksüz'ün emekleri ile hedefe emin adımlarla ilerleyen Yakutiyespor, 3. ligin kapısını sonuna kadar araladı.

Tarih: 23.03.2022 17:59
Yakutiyespor şampiyonluğa yürüyor

Sinan AYDIN

Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) genç kadrosu ile zirvede yer alan Yakutiyespor, 3. lig yolunda büyük avantaj sahibi oldu. Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar'ın büyük destekleri, Futbol Şube Sorumlusu Sinan Taşkesenlioğlu ve Antrenör Kutluay Öksüz nezaretinde hedefe emin adımlarla ilerleyen Yakutiyespor, 3. lige çıkarak Erzurum'un yıllardır alt ligde bir takım olması hayalini de gerçekleştirmiş olacak.

ŞAMPİYONLUK İÇİN UMUTLAR ARTTI 

Sezon başında oluşturulan genç kadro ile lige başlayan ve aldığı başarılı sonuçlar tüm dikkatleri üzerine çekerek zirveden inmeyen Yakutiyespor, hafta sonu oynanan karşılaşmaların ardından şampiyonluk için umutlarını iyice artırdı. Önceki gün Artvin deplasmanında Çoruhspor ile karşılaşması gereken kırmızı siyahlı takım, sahanın karla kaplı olması ve temizleme makinalarının arızalanması ile müsabaka oynayamadan Erzurum'a göndü.

LİDERLE ARASINDA 1 PUAN VAR AMA 1 MAÇI EKSİK

Yakutiyespor'un maçının ertelenmesi bir tarafa rakiplerinin de haftayı beraberlik ile kapatması kırmızı siyahlı  ekibin şampiyonluk yolunda iştahını iyice kabarttı. Puan sıralamasında maç eksiğine rağmen 3. sırada yer alan Yakutiyespor'un liderle arasında ise sadece 1 puan fark var. Yakutiyespor Futbol Şube Sorumlusu Sinan Taşkesenlioğlu ve Antrenör Kurtulay Öksüz nezaretinde bu sezon harikalar yaratan kırmızı siyahlı ekipte, şampiyonluk için taraftar deseği bekleniyor.

"ŞAMPİYONLUK İÇİN SON 4 MAÇ"

Bölgesel amatör ligde ilk kez böylesine önemli bir yol kat eden Yakutiyespor'da genç oyuncular ve teknik heyet, özellikle taraftar gruplarının desteklerine büyük ihtiyaçları olduğunu belirtiyorlar. Mütevazi bütçe ile oluşturulan kadro ile yola çıkan ve rakiplerinin yüksek paralar harcayarak oluşturdukları kadroları birer birer yenen Yakutiyenin genç aslanları, "Şampiyonluk için son dört maçımız kaldı. avantaj elimizde. Artık gerek şehir halkının ve gerekse taraftarlar gruplarının biraz daha desteklerini artırmalarını istiyoruz. Erzurum'un 3. ligde bir takımının olması için bizler oyuncular olarak kenetlendik. Belediye Başkanımız Mahmut Uçar, Kulüp Başkanımız ve yönetimimiz hep yanımızdalar. Sıra geldi taraftarlarımıza ve özelliklede taraftarlar gruplarına" diyerek tüm Erzurum'u desteğe davet ettiler.