Yarın günlerden Erzurumspor

Camia 3 Ağustos'a kilitlendi, Ahmet Dal Başkanlığındaki yeni yönetim kurulu listesi merakla bekleniyor.

Tarih: 02.08.2022 11:14
Yarın günlerden Erzurumspor

Sinan AYDIN 

BB Erzurumspor, aylardır beklenen kongresini yarın yapıyor. Camia 3 Ağustos'a kilitlendi, Ahmet Dal Başkanlığındaki yeni yönetim kurulu listesi merakla bekleniyor. Spor Toto 1. lig ekiplerinden BB Erzurumspor, yarın kongreye gidiyor. Mevcut Başkan Ahmet Dal'ın tek aday olarak girmesi beklenen seçimlerde, yeni yönetimde hangi isimlerin olacağı taraftarlar ve spor otoriteleri tarafından merakla bekleniyor.

HEYECANLI BEKLEYİŞ

BB Erzurumspor Kulüp Başkanı Ahmet Dal'ın en az 1 sezon birlikte çalışacağı yeni yönetim kurulu listesini oluğturduğu belirlend. Tüm planlaın kongre sonrasına bırakıldığı BB Erzurumspor'da, Başkan Ahmet Dal hem transfer tahtasının kapanmasına neden olan alacaklı futbolcular ve menajerleri ile görüşme anlaşma çalışmalarını sürdürüyor, yarın ki kongreye hazırlanıyor. 3 Ağustos Çarşamba günü yapılacak kongreye 24 saat kala heyecan doruğa ulaşmış durumda. Yarınki kongrede taraftar gruplarının da yeni yönetime destek için kongre salonunda yerini alacağı öğrenildi.

FUTBOLCULAR ANTRENMANDA

Bu arada BB Erzurumsporlu futbolcular ise bir yandan kongre sürecini diğer yandan da yeni sezonun başlamasını heyecanla bekliyor. Teknik sorumlu Muzaffer Bilazer nezaretinde antrenmanlarını sürdüren futbolcular, dünkü idmanda teknik ve taktik çalıştılar.  ikinci etap kamp çalışmasını kendi tesislerinde ve zaman zaman da Yüksek İrtifa Kamp Merkezinde sürdüren BB Erzurumspor'da, taraftarlar ise transfer tahtasının açılıp transferler yapılmasını bekliyor.