Yatarak tedavi gören öğrencilere sürpriz ziyaret

Millli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz, Şehir hastanesinde yatarak tedavi gören öğrencileri ziyaret ederek çeşitli hediyeler verdi.

Tarih: 06.12.2022 15:05 Güncelleme: 06.12.2022 15:05
Yatarak tedavi gören öğrencilere sürpriz ziyaret

Sinan AYDIN

Erzurum İl Millli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz, Şehir hastanesinde yatarak tedavi gören öğrencileri ziyaret ederek çeşitli hediyeler verdi. Erzurum Şehir hastanesinde çeşitli sağlık sorunları nedeniyle yatarak tedavi görmekl zorunda kalan çocuklar, gici süreliğine okullarıondan uzak kalsalar da eğitimleri aksatılmıyor. Çocuklar, hastanede oluşturulan sınıflarda, gici süre de olsa eğitim almaya devam ediyorlar. Bu tüçocukların önceki gün sürpriz bir ziyaretçileri vardı. 

ÇOCUKLARI HEDİYELERLE SEVİNDİRDİ

İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Salih Kaygusuz, Şehir hastanesinde yatarak tedavi gören öğrencileri ziyaret ederek hediyeler verdi. Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Erkan Soykan ve hastane yöneticilerinin de hazır bulunduğu ziyarette,  Pediatri servisinde yatarak tedavi gören çocuklar ve ailelerine geçmiş olsun dileklerini ileten Milli Eğitim Müdürü Kaygusuz, çocukların eğitimlerini aksatmadan devam etmesini sağlayan öğretmenleri Ali İhsan Koca ve Halil Elitok’a teşekkür etti. Müdür Kaygusuz, çocuklara çeşitli hediyeler vererek sevindirdi. Ziyaret sonunda hatıra fotoğrafı da çektirldi. Hastane yönetimi, nazik ziyaretlerinden dolayı İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz'a teşekkür etti.