Yayalar ve Sürücüler İçin Büyük Tehlike!

MNG AVM ile İl Halk Kütüphanesi arasındaki Havaalanı Yolu’nda üst geçit olmaması, yayalar ve sürücüler için büyük tehlike oluşturuyor.

Tarih: 03.10.2023 18:39
Yayalar ve Sürücüler İçin Büyük Tehlike!

www.erzurumgunebakis.com/ Halil İbrahim Aktaş 

MNG AVM ile Erzurum İsmail Saib Sencer İl Halk Kütüphanesi arasında bulunan Havaalanı Yolu, gün içinde yoğun bir araç ve yaya trafiği yaşıyor. 

Havaalanı Yoluna Üst Geçit

MNG AVM ile karşısında bulunan Erzurum İsmail Saib Sencer İl Halk Kütüphanesi tarafından yayaların karşıdan karşıya geçmesi, sürücüler ve yayalar için büyük tehlike oluşturuyor. Özellikle yolun iki tarafında da bulunan duraklara otobüslerini kaçırmamak için acele ile yolu geçen yayalar ve süratli bir şekilde araç kullanan sürücüler sık sık kazaya, yaralanmaya ve ölüme sebebiyet verebilecek tehlikelerin oluşmasına sebep oluyorlar. Bölgede bulunan bir vatandaş ise oluşan tehlikeye karşı yetkililerden bölgeye acilen bir üst geçit yapılmasını istedi.

Vatandaş

“MNG AVM karşısındaki otobüs durağı hem yayaları hem de sürücüleri zor duruma sokan bir pozisyonda bulunuyor. Sürücü olarak oradan geçtiğimiz zaman yayaları ezme, yaya olarak geçtiğimizde de ezilme ihtimalimizin yüksek olduğu bir yer. Yayalar, yolu aceleyle geçmeye kalktığında bu sefer heyecanla bir aracı geçse de yoldaki diğer aracı geçemeyeceği için ölüme ve yaralanmaya sebebiyet olacak tehlikeler oluşuyor. Oraya acilen bir üst geçit yapılması gerekiyor. İlgili mercilere çağrımızdır. Umarım yetkililer sesimizi duyarlar. En kısa zamanda buraya üst geçit yapılmasını talep ediyoruz.”