Yenersek 9 puanlık maç

Deplasmanda Gençlerbirliği’ni yenerek puanını 17’ye yükselten ve küme düşme potasından sıyrılan Erzurumspor, evinde oynayacağı Altınordu maçını da kazanarak seri yakalamayı amaçlıyor.

Tarih: 16.12.2022 12:19
Yenersek 9 puanlık maç

Sinan AYDIN

Spor Toto 1. ligin 18'inci haftasında evinde İzmir temsilcisi Altınordu ile karşılaşacak olan Erzurumspor, bu maçın hazırlıklaırnı sürdürüyor. Gençlerbirliği galibiyeti ile moral bulup puanını 17’ye yükselten ve küme düşme potasından sıyrılan Erzurumspor, evinde oynayacağı Altınordu maçın da kazaya uğramak istemiyor. 

KAZANAN TAKIM İÇİN 9 PUANLIK BİR MAÇ

Seri yakalamayı amaçlayan Dadaşlar, kazanan takım için 9 puanlık bir maç olduğunun bilinci ile bu maça hazırlanıyor. Bu sezon, ligin en yüksek kapasiteli futbolcularına sahip olmasına rağmen bekleneni veremeyen, zirveden ve play off sıralamasından uzaklaşan mavi beyazlı ekip, Gençlerbirliği maçıyla kazandığı motivasyonu yeni galibiyet serileriyle güçlendirmek istiyor. Aldığı puanlar ve rakiplerinin puanlar kaybetmesi sonrası küme düşme potasından şimdilik uzaklaşan Erzurumspor, Altınordu maçının kazanıp ligdeki konumu itibarı ile biraz olsun rahatlamak istiyor. 

GALİBİYET İLAÇ GİBİ GELDİ

Dünkü gerçekleşen antrenmanda, teknik ekip futbolculara rehavet uyarısı yaptı. Soğuk hava altında gerçekleşen antrenmanda, Altınordu maçınsa sahada oynanacak futbolcun provası yapıldı. Roshauvel ve Batutan'ın sakatlıkları nedeniyle katılamadığı antrenmanda, taktik ağırlıklı idman yapıldı. Gençlerbirliği galibiyetinin değim yerinde ise ilaç gibi geldiği mavi beyazlı takımda, futbolcular Altınordu maçını da kazanarak Gençlerbirliği galibiyeti taçlandırmak istiyor. Teknik Direktör Muzaffer Bilazer, oyuncularına rakip Altınordu'nun artılarını ve eksilerini anlatıp, sahada görmek istediği oyun planını aşılıyor. Spor Toto 1. Ligin 18. haftasında, Erzurumspor ile Altınordu takımları karşı karşıya gelecek. 18 Aralık Pazar Günü saat 13.30'da Kazım Karabekir stadyumunda oynanacak maça, mavi beyazlı taraftarların da büyük ilgi göstermesi bekleniyor.