Yeni başkan Melih Ermancık İLK DEFA KONUŞTU!

İnşaat Mühendisleri Odası Erzurum Şube Başkanı Melih Ermancık, göreve başladı: "Üyelerimizin talepleri bizim başımızın tacı olacak"

Tarih: 15.02.2024 15:36
Yeni başkan Melih Ermancık İLK DEFA KONUŞTU!

www.erzurumgunebakis.com / Muhammet YILMAZ 

İnşaat Mühendisleri Odası Erzurum Şube Başkanı Melih Ermancık, 10 Şubat 2024 tarihinde yapılan odanın 16. Genel Kurulu'ndan sonra 11 Şubat Pazar günü odanın 17. dönem yönetim kurulu seçimlerini gerçekleştirdiklerini ve üyelerin oylarıyla birlikte tam liste olarak yönetim kuruluna seçildiklerini duyurdu. Ermancık, göreve başlamalarının ardından yapmış olduğu açıklamada, "Allah hayırlı uğurlu etsin hepimize diyoruz. Geçmiş süreçlerde Abdulkadir Orhan başkanla yönetimde bulunduğumuz dönemlerde, güzel çalışmalara imza attığımızı düşünüyoruz. Abdulkadir başkanla beraber yapmış olduğumu çalışmaların devamı olarak çıtayı biraz daha yukarı çıkarmayı düşünüyoruz" şeklinde konuştu.

ÜYELERİMİZİN TALEPLERİ BİZİM BAŞIMIZIN TACI OLACAK

Ermancık, üyelerin talepleri doğrultusunda çalışmalarını sürdüreceklerini vurgulayarak şunları söyledi: "Bu süreçte üyelerimize dokunarak, ulaşarak ve onların talepleri doğrultusunda çalışmalarımızı devam ettirmeyi hedefliyoruz. Üyelerimizin talepleri bizim başımızın tacı olacak. Üyelerimizin her talebine koşmaya, yetişmeye çalışacağız. Üyelerimizin talepleri doğrultusunda vermiş olduğumuz gayretlerle, maddi ve manevi imkânlarımızın yettiği kadar yanlarında olacağız. Onların daha ferah ve yaşanılabilir bir ortamda çalışmaları için elimizden geleni yapacağız."

Ayrıca, kamu ve özel sektörde çalışan tüm meslektaşları kucaklayacaklarını belirten Ermancık, "İnşallah güzel bir yönetim yapmayı düşünüyoruz. Bu süreçte tüm üyelerimize de teveccühleri için teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.