YENİ G1/A HATTI HİZMETE GİRDİ

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı vatandaş için yeni hattı hizmete soktu.

Tarih: 22.02.2024 14:54
YENİ G1/A HATTI HİZMETE GİRDİ

www.erzurumgunebakis.com / İhsan KUMRU

Erzurum’un şehir içinde ulaşım hizmeti veren G1 hat seferinin yanına G1 A seferini hizmete koyan Erzurum Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı G1 A hattı sefer güzergâhı Kayak yolundan başlayıp Narmanlı Cami ve Cadde üzerinden üniversite güzergâhında devam edecek. 

G1 A hattında 5 araç çalışacağını ifade eden Erzurum Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı yetkilileri, vatandaşın mutluluğunu hedeflediklerini söylediler.

Yetkililer,” Erzurum Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı olarak vatandaşımız için G1 A yeni hattı hizmete soktuk. G1 A hattı sefer güzergâhı Kayak yolundan başlayıp Narmanlı Cami ve Cadde üzerinden üniversite güzergâhında devam edecek.  Bizim tek amacımız, hizmetin kısa sürede verilmesidir. Halkımızın mutluluğunu hedefliyoruz Vatandaşlarımızın rahat, konforlu, huzur içerisinde yaşaması için bütün imkânlarımızı Büyükşehir Belediyesi olarak seferber ediyoruz. İlimiz hızla gelişiyor.  Ulaşımı bir çile olmaktan çıkarıp bunu keyfe döndürmenin derdiyle çalışıyoruz. Erzurum Büyükşehir Belediyesi olarak Erzurumlu vatandaşlarımız ulaşımda daha rahat ettirmek için çalışıyoruz. Vatandaşların taleplerini en güzel şekilde yerine getirmeyi hedefliyoruz. Belediyelerin sunduğu hizmet kalitesini ölçen hizmetten yararlanan vatandaşlardır. Beklentiler doğrultusunda hizmet kalitesi vatandaştan vatandaşa farklılık göstermektedir. Beklentileri kişinin sahip olduğu eğitim seviyesi, gelir durumu ve sosyal düzeyi gibi pek çok değişken etkilemektedir. Hemşehrilerimizin toplu ulaşımdan daha rahat bir şekilde yararlanmaları amacıyla otobüs işletmemizin verimini arttırmak için gece gündüz çalışıyoruz. “