Yeni Müdür İçoğlu’ndan hizmet vurgusu

Geçtiğimiz günlerde Öğretmenevinin yeni müdürü olarak göreve başlayan, Milli Eğitim camiasının başarılı isimlerinden Selçuk İçoğlu’yla Günebakış Gazetesi Röportaj gerçekleştirdi.

Tarih: 11.10.2023 18:13
Yeni Müdür İçoğlu’ndan hizmet vurgusu

www.erzurumgunebakis.com/ İhsan Kumru 

Erzurum Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik bölümü mezunu olup 1990 yılında öğretmenliğe başladığını ve yaklaşık 24 yıllık müzik öğretmenliği yaptığını ifade eden İçoğlu, “TRT’de Devlet Tiyatrosunda, Belediyenin çeşitli korolarında koro şefi ve sanatçı olarak çalıştım. Üç çocuk babasıyım, üç kızım var. Düne kadar eğitici öğretici sıfatının vermiş olduğu sorumlulukları her zaman ilk gün ki heyecanla yerine getirirken, bugün ise Allah nasip etti öğretmen evi müdürü oldum ve öğretmen evine müdür olmanın vermiş olduğu sorumlulukları yerine getirmek için çalışacağım”.

“Bundan sonraki süreç”   

Konuşmasında öğretmen evi için bundan sonraki sürecin nasıl işleyeceğine değinen İçoğlu,”Abdullah Nehir müdürümüz öğretmen evindeki çıtayı yükselterek belli bir seviyeye getirmiştir. Bu anlamda bizim amacımız da Abdullah Beyin oluşturduğu çıtayı daha üst seviyelere çıkarabilmek. Her kurumda olduğu gibi burada da birçok eksiğimiz var ama bunlar çözülmeyecek veya hallolmayacak şeyler değil.”

“Değişim Zamanı”

“Bilindiği üzere Öğretmen evi sürekli kullanılan bir yer olduğu için otel gibi düşünülebilir ve bu anlamda da öğretmen evi için değişim zamanı diyebiliriz. Bu nokta da ilk olarak yapacağımız eskiyen, kırılan, kullanılmayacak hale gelen malzemeleri yenilemek ve gerek halkımızın gerekse buraya gelen öğretmenlerin memnuniyetini sağlamak için elimizden geleni yapmak”. 

“Zaman lazım”

“Bizler Öğretmen Evininin yenilenmesi için heyecanla çalışırken Yapacağımız yeniliklerin hepsi bir anda olmayacağı için zaman lazım ama tahmin ediyorum ki iki üç ay içinde yapacağımız yenilikler gözle görülür şekilde olacaktır. “