YENİ NESİL SENDİKA ‘’SAVDES SEN’’

SAVDES SEN üyelerinin ekonomik, sosyal, kültürel, mesleki hak ve menfaatlerini korumayı, geliştirmeyi ve temel amaç saymayı planlıyor.

Tarih: 02.04.2023 17:17
YENİ NESİL SENDİKA ‘’SAVDES SEN’’

Sendikamız, Türkiye ve dünyadaki hak ettikleri konuma yükseltilmelerini sağlamak, refah düzeyini artırmayı sağlıyor. Sendikamızın ve üyelerimizin, dünyada söz sahibi yapmak ve saygın bir yere ulaştırmak için politika ve stratejiler geliştirmeyi amaçlıyor. 

SAVDES SEN Erzurum İl Başkan Yardımcısı Mucip Yazıcı sendikanın temel prensipleri ve değerleri hakkında yaptığı açıklamalarda; ‘'Sendikanın prensip, ilke ve değerleri; temsilde adaletli olmayı, sendikacılığı ideallere ulaşmak için araç olarak görmeyi ve çalışan, üreten ve etkin bir sendikal anlayışla üyelerin sesi ve sözü olmayı, örnek alınan bir sendika haline gelmeyi hedefliyor.’’ İfadelerinde bulundu. 

Buna ek olarak, Savdes Sen Erzurum İl Başkan Yardımcısı Mucip Yazıcı, ‘’Sendikalaşmanın önünde bir engel olan yüzde ikilik barajı sendikamız açmıştır. Herhangi bir baraj sıkıntısı yoktur. Yüzde yedinin üzerinde olan sendikamız üyelerine yönelik promosyon çalışmalarında Türkiye genelinde akaryakıtta yüzde beş indirim yapılmıştır. Üyelerimiz yüzde beş indirimden faydalanmaktadır.’’