YENİDEN REFAH PARTİSİ AZİZİYE, İSPİR VE ÇAT ADAYLARINI BELİRLEDİ

Yeniden Refah Partisi Erzurum İl Başkanlığı 23 Aralık Cumartesi günü Belediye Başkan aday adayları için Necip Fazıl Kısakürek kültür merkezinde temayül yoklaması yapacak.

Tarih: 15.12.2023 17:22
YENİDEN REFAH PARTİSİ AZİZİYE, İSPİR VE ÇAT ADAYLARINI BELİRLEDİ

www.erzurumgunebakis.com / İhsan KUMRU

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Yeniden Refah Partisi Erzurum İl Başkanı Adnan Bozan,  Aziziye, İspir ve Çat belediye başkan adaylarını belirlediklerini 17 ilçe Belediye başkan adaylarını ise temayül yoklamasından sonra belli olacağını söyledi.

Bozan,” Yeniden Refah Partisi Erzurum İl Başkanlığı 23 Aralık Cumartesi günü Belediye Başkan aday adayları için Necip Fazıl Kısakürek kültür merkezinde temayül yoklaması yapacağız. 17 ilçemizin Belediye başkan adaylarının temayülünü yapacağız. Bunların içerisinde Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayımız da var.  Şuan için 4 ilçemizin belediye başkan adaylarını belirledik açıkladık. Bunlar Aziziye Belediye Başkan adayımız Emrullah Akpunar, Aşkale belediye başkan adayımız Enver başar, İspir belediye başkan adayımız Mustafa dağ ve Çat Belediye başkan adayımız ise Şerafettin Yüzak, bu belediye başkanlarımızın isimlerini açıkladık. 17 ilçe Belediye başkan adaylarını ise temayül yoklamasından sonra belli olacak.  Biraz önce ifade etmiş olduğum kültür merkezinde temayül yoklaması, aynı zamanda da il divan toplantısını yapacağız. Bu temayül yoklaması yapıldıktan sonra belirlenen isimleri genel merkeze göndereceğiz. Genel merkezin kurmuş olduğu komisyonla değerlendirilecek genel başkanımızın huzuruna getirilecek ve genel başkanımız bu belediye başkan adayla aday adayları içerisinden belediye başkan adayları tespit edip son kararı genel başkanımız Doktor fatih Erbakan Bey verecek.”