YENİDEN REFAH PARTİSİ BAŞKANI BOZAN; ”ARALIK AYINI BEKLEYİN”

Yeniden Refah Partisi Erzurum İl Başkanlığı Aralık ayı içerisinde Belediye Başkan adaylarını açıklayacak.

Tarih: 25.10.2023 17:46
YENİDEN REFAH PARTİSİ BAŞKANI  BOZAN; ”ARALIK AYINI BEKLEYİN”

www.erzurumgunebakis.com/ İhsan Kumru 

Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Yeniden Refah Partisi Erzurum İl Başkanı Adnan Bozan, Genel Başkan Fatih Erbakan ittifakla ilgili olarak, büyük şehirlerde İstanbul Ankara İzmir Antalya gibi ve buna benzer şehirlerde ittifak düşüncesi içerisinde olduğunu diğer illerde kendi belediye başkan adaylarıyla belediye meclis üyeleriyle ve kendi parti logosuyla 31 Mart 2024 yılında yapılacak olan mahalli idareler seçimlere gireceklerini söyledi.

Bozan,”  31 Mart 2024 yılında yapılacak olan mahalli idareler seçiminde çalışmalarımızı yürütüyoruz ve bu anlamda 20 ilçede teşkilatlarımızı yeniden gözden geçiriyoruz. Mahalle başkanlarımızı ve sandık kurulu üyelerimizi tespit ederek çalışmalarımızı bu beyanda devam ettiriyoruz ayrıca Genel Başkanımızın ittifakla ilgili olarak, büyük şehirlerde yani İstanbul Ankara İzmir Antalya gibi ve buna benzer şehirlerde ittifak düşüncesi olabilir.  Diğer illerimizde ise biz kendi belediye başkan adaylarımızla belediye meclis üyelerimizle ve kendi logomuzla gireceğiz. Erzurum’da büyükşehir olmak üzere 3 merkez ilçe noktasında çok ciddi manada bilinen tanınan sürpriz isimlerimiz var ve görüşmelerimiz devam ediyor, hayırlı bir netice olacağına inanıyoruz. Sahada olmak ve çalışmalar noktasında A’dan Z’ye kadar insanlarımızı fikri düşüncesine göre projeler üretmek adına yerel seçimler bizim için çok kıymetli.”

Türkiye’nin Belediye Başkanlıklarının büyük bir kısmını milli görüşçüler aldı

“ 1989 yılında yapılan yerel seçimlerde biz Türkiye genelinde, 5 tane belediye başkanlığını almıştık bu 5 belediye başkanlığıyla 1994 yılında yapılan mahalli idareler seçiminde Türkiye’nin belediye başkanlıklarının büyük bir kısmını milli görüşçüler almıştı. Bu bir yıl içerisindeki faaliyetleri çalışmaları neticesinde 1995 yılında yapılan 1995 yılında yapılan genel seçimlerde biz yüzde 22,5 oy alarak Refah yol hükümetini kurduk bu bir ay içerisinde neler yaptığımızı bütün insanlarımız gördü. Mekanı cennet olsun genel başkanımız Erbakan Hoca 4 ay iktidar olarak çalışmalarını yürüttü 7 ay, iç ve dış mihraklar tarafından bir an önce Sayın Erbakan’ın bu Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin Başbakanlık görevinden alınması noktasında çok büyük projeler yaptı. Genel başkanımız sürekli Siyonizm, Siyonizm diyorken batıda, komünizmi tehlike olarak gösteriyordu bu anlamda genel başkanımız şunu ifade ediyordu; “komünizm evet bir tehlikedir ama komünizmin kurucusu da Siyonist yerdir yani bunların amacı maksadı arzu mevcut büyük İsrail devletini kurmak”. küfrün tek millet olduğunu genel başkanımız bütün dünyaya ilan etti ki Allah da öyle diyor küfür tek millettir.”