Yeniden Refah’tan Yerel Seçimlere Şimdiden 15 Aday Adayı

Yeniden Refah Partisi Erzurum İl Başkanı Adnan Bozan, AKP ve MHP’den büyük geçiş olduğunu, seçimler için şimdiden 15 aday adaylarının olduğunu söyledi.

Tarih: 18.10.2023 16:50 Güncelleme: 18.10.2023 18:11
Yeniden Refah’tan Yerel Seçimlere Şimdiden 15 Aday Adayı

www.erzurumgunebakis.com/ Halil İbrahim Aktaş 

Yeniden Refah Partisi Erzurum İl Başkanı Adnan Bozan, yerel seçimler ile ilgili açıklamalarda bulundu. İl Başkanı Bozan, büyüklerin Milli Görüş Belediyeciliği’ni bildiğini, büyüklerin de küçüklere geçmişteki hizmetleri anlattıklarını söyledi. Bozan, partiye her partiden geçiş olduğunu, geçişlerin ağırlıkla AK Parti’den ve MHP’den geçişler olduğunu söyledi. Yerel seçimler için şu anda Yeniden Refah Partisi’ne 15 kişinin belediye başkanlıkları için aday adayı olarak başvurduğunu söyledi. Bozan, Yeniden Refah Partisi’nin, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı için de görüştüğü isimlerin olduğunu ifade etti.

AK Parti’den ve MHP’den Yeniden Refah’a Büyük Geçiş

“Erzurum’da Yeniden Refah Partisi’ne büyük bir teveccüh var Refah Partisi’nin neler yapabileceğini özellikle belediyecilik noktasında, belediye başkanları hususunda “geçmişimiz geleceğimize ışıktır.” diyerek Milli Görüş Belediyeciliğinin, adil bir düzen belediyeciliğinin ne tür hizmetler yaptığını, insanlarımızı nasıl kuşattığını, nasıl hizmetler yaptığını insanımız biliyor, büyükler biliyor, büyükler bildiklerini küçüklere anlatıyor. Şu anda partimize hemen hemen her partiden geçişler var. Geçişler genellikle de AK Parti’den oluyor. Yine Milliyetçi Hareket Partisi’nden geçişler oluyor. Aziziye Belediye Başkanı aday adayımız Emrullah Akpınar Bey, Milliyetçi Hareket Partisi’nden partimize katılarak aday oldu. Her ilçemizden belediye başkan aday adaylığı ve belediye meclis üyesi aday adaylığı noktasında kesinlikle teveccühler var. Bu konuda çalışmalar yapıyoruz. Allah nasip ederse sahadayız ve Erzurum için yapabileceğimiz projelerimiz mevcut. Bunu kamuoyunda halkımızla paylaşarak, bütün ilçelerimizde seçimle ilgili çalışma startı verdik.” 

Büyükşehir Belediye Başkanlığı İçin de Görüşülen İsimler Var

“Erzurum’da Yeniden Refah Partisi’ne Belediye Başkanlığı adaylığına yaklaşık olarak 15 kişi aday adayı olarak başvurdu. Büyükşehir Belediye Başkanlığı için de görüştüğümüz isimler var. Onlar da bize aday olabileceklerini ifade ettiler. Yani tüm ilçelerimizde belediye başkan adayları noktasında çalışmalarımız var, müracaatlar var. Bunların hepsini değerlendiriyoruz İnşallah hayırlı bir netice alacağız. Aday adaylarının isimlerini toplu bir şekilde kamuoyuna duyuracağız. Tüm adaylarımızla birlikte tanıtım toplantısı yapacağız ve adaylarımızla beraber bizim seçime hazır olduğumuzu, Erzurum’u yönetme noktasında kadromuzun hazır olduğunu ifade edeceğiz. Son 3 ay içerisinde yaklaşık bin kişi partimize üye oldu bu konuda çok ciddi bir teveccüh var ve bunun için halkımıza ve teşkilatlarımıza teşekkür ediyoruz. Üye kayıtlarımız devam ediyor bu noktada çok ciddi bir çalışmamız var. Halkımız, istekli bir şekilde gelerek üye oluyorlar.”