YENİDEN, YANDI TÜM IŞIKLAR

Erzurum’un en işlek caddesinde yer alan Palerium AVM’deki sinema salonunun kapatılması üzerine gelen tepkilere, AVM yöneticisi Erhan Kamacıdan açıklama geldi.

Tarih: 12.08.2023 19:04 Güncelleme: 13.08.2023 12:22
YENİDEN, YANDI TÜM IŞIKLAR

www.erzurumgunebakıs.com /Sedanur Bingöl

Erzurum’un merkezinde yer alan ve günlük on binlerce kişinin uğrak yeri olan Palerium AVM, sinema salonunun kapatılması üzerine tepki almıştı. Konuyla alakalı açıklamalarda bulunan Erhan Kamacı, “teknik anlamda sıkıntıları giderildikten sonra yeniden faaliyete geçecek.” İfadelerini kullandı. 

Kamacı, “10 yılda bir gerçekleşen ihaleleri, Aralık 2022 yılında şirketimiz EMSATEK aldıktan sonra bütün yetkiler ve işletme yetkisi bizlerin eline geçti. Bizler AVM’deki var olan mizacın, duruşun ve AVM’den ziyade pasaj muamelesi yapılan düşüncenin önüne geçmek ve bununla ilgili güzel çalışmalara imza atarak yeniden AVM olarak anılması için çabalıyoruz, kısaca şöyle diyebilirim eski adıyla palerium olan, yeni adını da lansmanını yaptığımız gün açıklayacağımız olan AVM’yi çok daha güzel yerlere getirmeyi planlıyoruz. Sinema salonunun kapatılması konusuna gelecek olursam, salonun faaliyete geçebilmesi için eksik olan malzemelerinin ve teknik anlamda yaşanan sıkıntıların çözülmesi gerekiyordu. Bunların Türkiye’den getirilmesi çok zor olduğu için yurt dışından getirtmeye çalışıyoruz bunu için gerekli siparişler verildi. Onlarda tedarik edildikten sonra çok yakın bir zamanda orayı da faaliyete geçireceğiz. Kısa vadede, orta vadede ve uzun vade de AVM ile alakalı projelerimiz vardı, şu an kısa vade de planlarımızın yüzde 80’nini faaliyete geçirdik ve bununla ilgili dışardan çok güzel reaksiyonlar alıyoruz. Hedefimiz aralık ayına kadar belirlenen çalışmaları bitirmek.