YESEVİ ALPERENLER EĞİTİM, KÜLTÜR VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERİ UNUTMADI

Yesevi Alperenler Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği Erzurum İl Başkanlığı Ramazan Ayı dolayısıyla yardıma muhtaç durumda bulunan, ihtiyaç sahibi ailelere yardım eli uzattı.

Tarih: 15.03.2024 15:28
YESEVİ ALPERENLER EĞİTİM, KÜLTÜR VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERİ UNUTMADI

www.erzurumgunebakis.com / İhsan KUMRU

 Her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerini unutmadı. Önce gıda paketlerini hazırlayan Yesevi Alperenler Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği Erzurum İl Başkanı ve yönetimi, daha sonra ihtiyaç sahiplerine tek tek ulaştırıldı.

Ramazan ayında yaklaşık bin aileye yardım yapmayı hedeflediklerini ifade eden Yesevi Alperenler Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği Erzurum İl Başkanı Cemil Gökçek,  Ramazan ayı boyunca da tüm ihtiyaç sahipli ailelere yardımları dağıtmaya devam edeceklerini söyledi.

Gökçek,”  Yesevi Alperenler Teşkilatı olarak iftar sonrası yapacağımız programlar hakkında yönetimimle istişarelerde bulunduk. Ramazan ayının gelmesiyle birlikte ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı bu ramazan ayında da yalnız bırakmamak adına onlara Ramazan erzak Paketi İkram ediyoruz, yaklaşık bin aileye Ramazan boyunca ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam edeceğiz.   Yardımlaşmaya, birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bugünlerde bir nebze de olsa yüzleri güldürmek için üyelerimizin katkıları, hayırseverlerimizin destekleriyle hazırladığımız gıda paketlerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bu süre zarfında belirlenen hedef doğrultusunda çalışmaları gerçekleştirdik ve hedefe yaklaştık. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Allah hayırlarımızı kabul etsin. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor.   Bu vesileyle rahmet ayı Ramazanın tüm hemşerilerimize sağlık, huzur ve bereket getirmesini diliyorum.”