Yetim çocuklar uçurtma şenliğinde eğlendi

Maddi durumu iyi olmayan aileler ile hayırsever vatandaşlar arasında köprü görevi üstlenen İHH İnsani Yardım Vakfı Erzurum Şubesi, bu kez yetim çocuklar için uçutma şenliği düzenledi.

Tarih: 04.08.2022 10:45
Yetim çocuklar uçurtma şenliğinde eğlendi

Sinan AYDIN 

İHH (İnsan Hak ve Hürriyetleri) İnsani Yardım Vakfı Erzurum Şubesi, il merkezi ve ilçelerde yardım dağıtım etkinliklerini sürdürüken, çocuklar için de bir dizi etkinlik düzenliyor.  Maddi durumu iyi olmayan aileler ile hayırsever vatandaşlar arasında köprü görevi üstlenen İHH İnsani Yardım Vakfı Erzurum Şubesi, bu kez de yetim çocukların yüzünü güldürdü.

YETİM ÇOCUKLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜ

İHH İnsani Yardım Vakfı Erzurum Şubesinin Yetim Komisyonu ve İyiliğin Geleceği Kulübü, Erzurum’da yaşayan yetim çocuklar ile aileleri için uçurtma şenliği ve piknik etkinliği gerçekleştirdi. Yetim çocukların yüzünü güldüren etkinlik kapsamında, uçurtmalar gökyüzü ile buluşturuldu. Piknik programı ile aileler arası kaynaşmanın sağlandığı etkinlikte, dernek yetkilileri çocukların mutluluğuna ortak oldu.

TARİFSİZ BİR MUTLULUK YAŞADILAR

'Uçurtma-Piknik Etkinliği' adlı programda, çocukları ile birlikte uçurtma uçuran aileler renkli görünülere sahne oldu. Abdurrahman Gazi Türbesinin bulunduğu piknik alanında düzenlenen etkinlikte, yetim çocuklar hem piknik yapıp hem de uçurtmalarını gökyüzüne çıkarmanın tarifsiz mutluluğunu yaşadı. Çocuklar ve yakınları, etkinliği düzenleyen İHH (İnsan Hak ve Hürriyetleri) İnsani Yardım Vakfı Erzurum Şubesine teşekkür ettiler.