YETİM KIZLARIN ÇEYİZ MUTLULUĞU

Hayırsever aileler destek veriyor, Palandöken Müftülüğü Kur'an Kursu Öğreticisi TDV Gönüllüsü Ela Aydın tarafından yürütülen çalışmayla, yetim kızların çeyizi diziliyor.

Tarih: 09.01.2023 12:32
YETİM KIZLARIN  ÇEYİZ MUTLULUĞU

Sinan AYDIN

"Bir yetim...Bir çeyiz...Bir hayal..." Projesi başlatan Palandöken İlçe Müftülüğü, hayırseverlerin yadımı ile yetim kızların çeyiizni diziyor. Bu kapsamda yapılan yardımlarla önceki gün iki yetim kızın çeyizlik hayalleri gerçekleştirildi. Palandöken Müftülüğü Kur'an Kursu Öğreticisi TDV Gönüllüsü Ela Aydın tarafından yürütülen çalışmaya, hayırsever aileler destek veriyor.

MÜFTÜ EŞLERİNİN KATILDIĞI PRPGRAMLA ÇEYİZLER TESLİM EDİLDİ

El işlemesi göz nuru Erzurum'un kültürünü yansıtan, birbirinden kıymetli  çeyizlik eşyaların  olduğu bohçalar, Erzurum İl Müftüsü eşi, Palandöken Müftüsü eşi, Erzurum İl Müftü yardımcısı Müseffa Akbulut, TDV Şube gönüllüsü Kur'an kursu öğreticisi Ela Aydin ve diger davetli misafir hanımefendilerin de katıldığı programla yetim genç kızlara teslim edilerek  hayırlı olsun temennisi ve mutluluklar dilendi.

"YETİM SEVİNDİRMEK İSLAM'DA ÖNEMLİ BİR YER TUTUYOR"

Palandöken Müftüsü Ahmet Gözcü, emeği geçenlere ve maddi - manevi desteği ve duası olan herkese müteşekkir olduklarını söyledi. İlçe Müftüsü Gözcü, yetim sevindirmenin İslam'da önemli bir yer tuttuğuna değinerek, '' bu tür hayırlara vesile çalışmalar inşallah ilçemizde ileriki günlerde de devam edecek'' dedi. Palandöken İlçe Müftülüğü, "Bir yetim...Bir çeyiz...Bir hayal..." Projesi kapsamında hayırseverlerin yadımı ile yetim kızların çeyizini dizerek onların yüzünü güldürdüğü için her kesimin takdirini kazanıyor.