Yılbaşı hediyeliklerine rağbet arttı

Sevgiyi ifade etmek için aile ve arkadaşlar arasındaki bağların güçlendirildiği yıl başında, hediyeleşme geleneksel bir hale gelirken hediyelik eşyalara da rağbet arttı.

Tarih: 25.12.2023 16:18
Yılbaşı hediyeliklerine rağbet arttı

www.erzurumgunebakis.com/ Sedanur BİNGÖL

Bir yılı geride bırakarak yeni bir yıla başlamanın verdiği heyecanla kişiler, arkadaşlar ve aile içinde hediyeler alınıp verilirken her türlü süsleme ve hediyelik eşya satışı yapan Kerem süsleme işletme Sahibi Meryem Turhan, yıl başı için getirttiği ürünlerin çok fazla tercih edildiğini belirtti. 

Hediyelik eşyalarının özellikle ortaokul, lise ve üniversite öğrencileri tarafından rağbet gördüğünü açıklayan Turhan, “Gerek ilkokul, ortaokul ve liselerde arkadaşlar arasında yıl başı çekilişleri yapıldığı için gerekse üniversite öğrencileri veya aile içinde yeni bir yılın başlangıç hediyesini vermek maksadıyla ürünlerimiz yoğun ilgi görüyor” diye konuştu. 

Turhan, Bir Erzurum’u arayıp da bulamadığı ürünleri kendi işletmelerinde bulduklarını ve en fazla tercih edilen yılbaşı hediyeliklerini de aktararak, “kişiye özel kar küreleri yıl başı hediye kutusu, kişiye özel kupa, yıl başı ağacı, hediyelik kardan adamlarımız ve yıl başı temsili olan geyik biblolarımız oldukça dikkat çekiyor ve tercih ediliyor” dedi. 

Son olarak satışların iyi olduğunu fakat Filistin Zulmünden dolayı herkesin buruk olduğunu dile getiren Turhan her bütçeye uygun hediyeliklerin olduğunun altını çizerek, yeni yılın herkese sağlık huzur ve mutluluk getirmesi temennilerinde bulundu.