Yıldız Erkeklerde Şampiyon Kazım Yurdalan

Erzurum’da düzenlenen Hentbol Yıldız Erkekler İl Birinciliği’nin kazananı Kazım Yurdalan Ortaokulu oldu.

Tarih: 05.12.2023 17:48
Yıldız Erkeklerde Şampiyon Kazım Yurdalan

www.erzurumgunebakis.com/ Halil İbrahim Aktaş 

Erzurum Aziziye Spor Salonu'nda düzenlenen Okul Sporları Hentbol Yıldız Erkekler İl Birinciliği turnuvaları sona erdi. Heyecan dolu geçen müsabakalarda şampiyonluk için mücadele eden okullar arasından Kazım Yurdalan Ortaokulu birinci olarak zaferle ayrıldı. Kazım Yurdalan Ortaokulu'nun elde ettiği başarı, gruplara katılma hakkı kazanmasını sağladı.

Hentbol Yıldız Erkekler İl Birinciliği'nde final maçları büyük çekişme içerisinde geçti ve Kazım Yurdalan Ortaokulu birinci sırayı elde etti. Bu zafer, okulun gruplarda Erzurum’u temsil edebilmesine olanak sağladı. Kazım Yurdalan Ortaokulu, grupları da geçmesi durumunda Türkiye Şampiyonası’nda da Erzurum’u temsil edebilecek.

Turnuvada elde edilen sıralama ise şu şekilde oldu: 1. Kazım Yurdalan Ortaokulu, 2. Aşkale Borsa İstanbul YİBO, 3. Özel Güneş Ortaokulu ve 4. Fatih Ortaokulu. Bu sonuçlarla birlikte Kazım Yurdalan Ortaokulu, Erzurum'da düzenlenen Hentbol Yıldız Erkekler İl Birinciliği'nde birincilik unvanını elde ederek büyük bir başarıya imza attı.

HENTBOL YILDIZ ERKEKLER İL BİRİNCİLİĞİ SIRALAMASI

1 Kazım Yurdalan Ortaokulu

2 Aşkale Borsa İstanbul Yibo

3 Özel Güneş Ortaokulu

4 Fatih Ortaokulu